Happee sopimukseen puolustajalupauksen kanssa
16.10.2018 21:14 Uutisointi / Happee Miehet

Puolustaja Arttu Pylväläinen ja Happee solmivat 3,5-vuotisen sopimuksen.

Happee on solminut 3,5-vuotisen pelaajasopimuksen 16-vuotiaan puolustajan Arttu Pylväläisen kanssa.

Arttu Pylväläinen on Happeen omia kasvatteja, jota pidetään yhtenä oman ikäluokkansa lupaavimmista puolustajista. Tällä ja edellisellä kaudella pääsääntöisesti Happeen A-nuorissa pelannut puolustaja esiintyi kaudella 2017-18 Suomen ensimmäisessä U16 maajoukkueessa.

"Arttu on yksi suuria tulevaisuuden HAPPEE-lupauksia ja on hienoa, että pystymme tämän sopimuksen myötä tarjoamaan hänelle erittäin kilpailukykyisen pelaajapolun liigapelaajaksi.", sanoo Happeen valmennuspäällikkö Tero Kotilainen.

Arttu Pylväläinen on syntynyt 30.10.2002. Hän osallistui viime kaudella kaikkiin U16 maajoukkueen tapahtumiin ja tulevaisuuden tavoitteena ovat liigapelaajaksi kehittymisen lisäksi U19 maajoukkue ja MM-kisat 2021.

"Arttu on harjoitellut liigajoukkeen mukana jo tovin. Tämä erittäin nopea ja hyvin peliä lukeva puolustaja on iso osa Happeen tulevaisuutta. Artusta näkee jo nyt, että hänestä tulee varmasti tulevaisuudessa kansainvälisen tason huippupelaaja.", kertoo Happeen liigajoukkueen päävalmentaja Mikko Lehto.


   
Lisää uutisia
Happee Miehet
«  Heinäkuu   »
Kategoriat