Kovaa peliä Palokassa
Julkaistu: 08.04.2018 00.00

Palokassa pelattiin sunnuntaina 8.4.2018 Eliitin lopputapahtuman karsintapelit. Ensimmäisenä vastaamme saapui Pirkkalan Pirkat. Pirkat antoivat hyvän vastuksen, mutta tällä kertaa puolustuksemme pysyi tiukkana ja maalivahtimme Miiko torjui ilmiömäisesti ja piti maalin puhtaana. Pikkuveli Miiko pesi isoveli Miron pelaamalla nollapelin ja nappaamalla vielä kaksi syöttöpistettä. Peli päättyi siis meidän voittoon 7 - 0.

Toisessa pelissä vastaan tuli YPA Sininen tuoreella jalalla. Ensimmäisen erän vei YPA 3 - 0, mutta hirvet tulivat toiseen erään hyvällä rytkeellä ja veivät sen 1 - 2. Kolmannessa erässä edellinen peli taisi jo hieman painaa jaloissa, ja YPA vei lopulta voiton 6 - 3. Toivotamme YPAlle menestystä Eliitin loppuhuipentumaan!