Nokialla nukuttiin
Julkaistu: 23.10.2017 00.00

Aluesarjan toinen turnauspäivä pelattiin syysloman lopulla lauantaina 21.10.2017 Nokialla. Puitteet olivat uudessa liikuntahallissa erinomaiset. Alku oli meidänkin osalta varsin lupaava, mutta sen verran kovia vastustajia oli vastassa, että jouduimme taipumaan.

Ensimmäinen peli oli Ilvestä vastaan. Ensimmäinen erä hävittiin 1 - 3 Ilvekselle, mutta toinen pelattiin tasan 3 - 3. Tässä vaiheessa olimme vielä pelissä mukana, mutta kolmannessa erässä emme saaneet enää maaleja aikaiseksi, ja Ilves vei pelin 4 - 10.

Hirvirytke oli hukassa myös seuraavissakin peleissä Pirkkoja ja KooVee Mustaa vastaan. Molemmat päättyivät vastustajien voittoihin 10 - 3 ja 2 - 14. Muutaman onnistuneen hyökkäyksen jälkeen tuloksena oli maali, mutta omaa peliä ei saatu pyörimään kunnolla kummassakaan pelissä.