Koovee saapuu vieraaksi Monnarille
Julkaistu: 15.02.2018 00.00

Koovee saapuu vieraaksi Monnarille

C2- poikien pudotuspelipaikan metsästys SM-sarjassa jatkuu tulevana sunnuntaina 18.2.2018 kotimaisemissa, kun Tampereen Koovee saapuu Happee C2 Mustan vieraaksi Jyväskylän Monitoimitalolle. Kyseessä on siis toinen ja tällä erää viimeinen kerta kun pääsemme mittelemään "isojen poikien areenalla"; sarja- avauksemmehan pelattiin marraskuussa juurikin Monnarilla. Samalla käynnistyy myös meidän osaltamme runkosarjan päättävä neljän kotiottelun rundi; ottelut Classicia, Pelicansia ja Karhuja vastaan mitellään sitten Vaajakosken hornankattilassa.

Happeehan nappasi edellisellä kierroksella riemukkaan ja tärkeän voiton EräViikingeistä ja piti näin paikkansa lohkon kolmantena. Koovee sen sijaan ei pystynyt kauden tasaisempaan esitykseensä Pelicans SB:n vieraana vaan tamperelaisille tuttuun tapaan maalirikkaassa kamppailussa se joutui lahtelaisille taipumaan 14-9. Koovee on jo menettänyt mahdollisuutensa Play off- paikkaan tällä kaudella, mutta se taistelee vielä lohkon jumbosijan välttämisestä Hatsinan kanssa. Happeen tilannetta sen sijaan tuskin tarvitsee edes kerrata; jok ikinen sarjapiste on elintärkeä! Joukkueiden edellinen kohtaaminenhan päättyi Auto Center Areenalla Kooveelle 8-5, joten Happeella olisi tässä nyt revanssin paikka tarjolla.

Vastustajamme Koovee on tosiaan tottunut tällä kaudella pelaamaan todella maalirikkaita kamppailuja, ja onkin lohkon neljänneksi eniten maaleja tehnyt joukkue maalimäärällä 112, kun esimerkiksi Happeen vastaava lukema on 91. Erikoinen fakta on heistä myös se, että Koovee pelasi lohkonn kamppailuista peräti kahdeksan ensimmäistä Tampereella, mutta se joutuu näin päättämään sarjansa Auto Center Areenan ulkopuolella peräti kuuden ottelun vieraspeliputkeen! Syy miksi Koovee ei tällä kaudella pudotuspelejä pelaa, löytyy tasaisuuden puutteesta. Parhaimmillaan joukkue on pystynyt kiusaamaan koko 60 minuuttia jopa ikäluokan kärkijoukkueita, mutta kääntöpuolena taas, välillä on tullut kunnon tukkapöllyjäkin. Paljon menee varmasti syksyllä uudistuneen "Akatemia- pelitavan" piikkiin; Roomaa ei rakennettu päivässä eikä pelikirjaa opita viikossa! Joukkueen terävimmät syömähampaat löytyvät joukkueen ykköskentästä, joka on myös yksi sarjan tehokkaimmista, se on myös tehnyt noin puolet koko joukkueen tehoista. Kyseessä on siis kolmikko #71 Topi Nikkanen - #16 Niko Ojala - #27 (C) Roni Kranni. Laiturit Nikkanen ja Kranni kuuluvat ehdottomasti koko ikäluokan lahjakkaimpiin pelaajiin jokaisella osa- alueella, ja välissä taas Ojala jakaa loistavalla pelisilmällään mitä maukkaimpia passeja. Toki ei sovi unohtaa myöskään täksi kaudeksi joukkueeseen Classicista siirtynyttä #26 Julius Viljasta joka tuntuu pelaavan paikkaa kuin paikkaa ja on myös hyökkäyspäässä todella tehokas. Joukkueen maalia vartioi ikäluokan huippuveskari #77 Elias Anson.

Ennakkoasetelmat ja tiukan sarjatilanteen voit tarkastella ennen peliä tästä.

Ottelun Seuraa Häntä- pelaajat:

#29 Jere Pulkkinen, Happee

Happeen kauden yksi kehittyneimmistä yksilöistä on Pulkkisen Jere, joka on kirmannut tälläkin kaudella maalivahtia lukuunottamatta jokaisella pelipaikalla. Jere on pystynyt ottamaan etenkin pallollisena pelaajana isompaa vastuuta joukkueen hyökkäyspelistä ja Karhuja vastaan syntyi myös uran avausmaali SM-sarjassa. Jere on keltällä tuulennopea pelaaja, joka tekee esimerkillisesti töitä molempiin suuntiin. Myös torstain viimeistelytreeneissä oli poika liekeissä eli onko luvassa odottaa, että sunnuntainakin helähtää?

#71 Topi Nikkanen, Koovee

Kooveen alkukauden valovoimaisin rykmentti on ollut joukkueen ykköshyökkäyskolmikko Nikkanen-Ojala-Kranni, ja nostetaanpas tuosta porukasta esiin valtakunnan parhaisiin rightin pelaajiin tässä ikäluokassa kuuluva Topi Nikkanen. 27+15=42 pistettä tällä kaudella räpänyt laituri on sekä nopea, taitava että fiksu pelaaja pallon kanssa eikä yksikään puolustaja ole tällä kaudella päässyt hänen kanssaan helpolla. Hän kuuluu myös FBA:n ja Maajoukkuetien United- pelaajien kärkiyksilöihin. Nimi muistiin, tässä on tulevaisuuden liigapelaaja!

Toivomme, että kaikki kannattajamme löytävät sunnuntaina Monnarin lauteille, mutta jos jostain syystä olet estynyt paikalle pääsemään, tarjoavat liveseurantaa tilastojen muodossa Tulospalvelu sekä livestream SM-sarjan YouTube- kanavan kautta. Toki muistetaan edelleen, että salibandy on parasta paikan päällä! ;)

Ottelun event löytyy myös Facebookimme puolelta.

Ei kai siinä muuta... No ähäkutti, tottakai vielä loppuun Armstrongin, Rautiaisen, Tamin, Tuulolan, Lehterän ja tietysti Lötjösen aka Ylijohtavan esiin nostamat kiinnitä huomiota näihin- tärpit:

#98 pyöräytti viimeksi hyökkääjän tontilta 2+2. Löytyykö valmennukselta luottoa?

Mites joko ykköskenttä päästetään pelille?

Jatkaako gorillan selästään ravistanut #28 maalitehtailua?

Saadaanko edellisen Koovee- pelin katsojamäärä (26) rikottua?

Mikä onkaan isäntien maalibiisi?

Löytääkö koko valmennusporras pitkästä aikaa tiensä penkin taakse vai jääkö Mustonen tapetoimaan?

Otahan sunnuntaina siis suunnaksi Monnari Klo 17.00 ja tule kannustamaan hirvipaidat voittoon ja jälleen askeleen lähemmäksi kohti kevään unelmaa! Otteluun vapaa sisäänpääsy, joten ainuttakaan syytä ei ole, miksi nämä pirskeet jättäisit väliin ;)

#kotiottelurytkettä

- JK -

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ