Sopimusuutisia - Kim Hyrkkönen vahvistaa Hirvilaumaa vuoden sopimuksella!
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 27.07.2024 12.00

Sopimusuutisia - Kim Hyrkkönen vahvistaa Hirvilaumaa vuoden sopimuksella!

Viimeinen pala palapeliin? Happee on tehnyt yksivuotisen sopimuksen keskushyökkääjä Kim Hyrkkösen kanssa! Sopimus kattaa kauden 2024-25, eikä sisällä optioita.

Kim Hyrkkönen, 23, on Tampereelta lähtöisin oleva pelimies, joka on edustanut kahdella edellisellä kaudella Nokian KrP:tä. Liigakokemusta löytyy myös Kooveen riveistä vuosilta 2017-2019. Monipuolinen keskushyökkääjä on pelannut F-liigassa yhteensä 80 ottelua tehoin 18+11=29. Hyrkkönen on peliurallaan ehtinyt pelata myös kolme kautta Sveitsissä, Chur Unihockeyn paidassa vuosina 2019-22. Sveitsin NLA:ssa pelejä kertyi yhteensä 72 ja näissä muhkeat 39+44=83 tehopistettä.

"Kimin liittyminen ryhmään vielä tässä kohtaa on todella mahtava uutinen. Neuvotteluja käytiin pitkin kevättä ja jossain kohtaa siirto näytti hyvinkin epätodennäköiseltä. Kim on iso vahvistus Hirviryhmään ja tuo ehdottomasti ratkaisuvoimaa hyökkäykseen. Itselläni on ainakin isot odotukset miestä kohtaan ja uskon että maaliverkko pöllyää Kimin toimesta ensi kaudella tiuhaan tahtiin." kommentoi liigajoukkueen manageri Petri Kauko uutta pelaajasopimusta.

Hyrkköseltä löytyy yhteistä historiaa päävalmentaja Iivo Pantzarin kanssa:

"Kim on pelaaja, jonka halusin tähän joukkueeseen heti kun oma päävalmentajapesti varmistui. Hienoa, että lopulta hänet tänne myös saatiin. Valmensin Kimiä kolme kautta Sveitsissä ja etenkin sen perusteella tiedän, mihin hän pystyy. Toissa kausi ja etenkin tuon kauden kevät Nokian KrP:ssa oli myös vahva näyttö Kimin kyvyistä. Erinomaisen pelaajan lisäksi saatiin joukkueeseen samalla myös yksi loistava persoona lisää." kommentoi Pantzar.

"Tosi odottavaisin fiiliksin kohti harjoituspelikautta tässä mennään päivä kerrallaan. Hieno päästä pelaamaan Hirvipaitaan ja Suomen parhaan kotiyleisön eteen! Odotan innolla jo pelien alkua ja ensimmäisiä kotipelejä erityisesti, missä pääsee kokemaan Hirviyleisön kotijoukkueen puolelta!🫎" kommentoi Kim Hyrkkönen itse sopimustaan.

Kuvat: Anssi Koskinen & Esa Takalo

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ