Sopimusuutisia - Grönforsille, Pernulle ja Tuomiselle vuoden sopimukset
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 30.05.2024 13.00

Sopimusuutisia - Grönforsille, Pernulle ja Tuomiselle vuoden sopimukset

Happee on tehnyt vuoden sopimukset Samuli Grönforsille, Valtteri Pernulle ja Julius Tuomiselle. Kaikki kolme pelimiestä ovat viime kausilla edustaneet pääsääntöisesti Happee Steamersiä Inssi-Divarissa.

Samuli Grönfors, 25, on kolmikosta tutuin mies Happeen liigajoukkueelle. Grönfors edusti liigajoukkuetta kauden 2020-21 ja palasi liigan kokoonpanoon viime kauden lopulla. Yhteensä liigapelejä miehelle on kertynyt urallaan 83 kappaletta, näissä tehot 16+21=37. Divarissa Grönfors on tahkonut 45 ottelua tehoin 13+13=26. Samppa on tunnettu monipuolisuudestaan, sillä hänet on nähty pääsarjatasolla niin laiturina, sentterinä kuin puolustajanakin.

"Aattelin ku se Jami lähti Classicii niin jollekinha se Kamux-paita pitää pukea päälle. Siksi tein sopimuksen Happeeseen.” Samuli Grönfors

Valtteri Pernu, 23, on Hirvipolun kasvatteja, joka edusti liigajoukkuetta aiemmin kaudella 2021-22 yhteensä 8 ottelun verran. Pernu on luotettava rightin sentteri, joka on tehnyt Inssi-Divarissa vakuuttavaa jälkeä: 44 ottelua, 19+21=40 tehopistettä.

"Mahtava päästä Happeen mukaan ensi kaudelle. Hyvä henkilökohtainen kausi takana, ja siitä on hyvä lähteä kasvamaan pelaajana." Valtteri Pernu

Julius Tuominen, 22, siirtyi Happeen organisaatioon Porin Karhuista kaudella 2022-23. Peliminuutit ovat pääsääntöisesti tulleet Steamersin riveissä, mutta myös Tuomiselta löytyy liigakokemusta yhteensä 24 ottelun verran sekä Karhuista että Happeesta (7+4=11). Työteliäs sentteri on pelannut divarissa yhteensä 53 ottelua tehopistein 20+27=47.

"Hyvil fiiliksil sopparist. Viel ku saadaa mies pidettyy ehjän nii hyvä täst tulee.💪" Julius Tuominen

Päävalmentaja Iivo Pantzar kommentoi kolmea kiinnitystä seuraavasti: "Steamersin toiminnan loputtua mietittiin, löytyykö sieltä meille sopivia pelaajia. Nämä kolme nimeä sieltä nousi esiin. Heidän kanssa jutellessa kävi myös hyvin nopeasti selväksi, että motivaatio on korkealla lähteä tavoittelemaan pelipaikkaa liigassa."

Kuvat: Esa Jokinen

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ