Sopimusuutisia - Paavo Siekkiselle ja Joel Paanaselle kahden vuoden liigasopimukset
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 14.05.2024 12.00

Sopimusuutisia - Paavo Siekkiselle ja Joel Paanaselle kahden vuoden liigasopimukset

Pari uutta liigasopimusta tähän viikkoon! Paavo Siekkinen ja Joel Paananen ovat tehneet 2 vuoden sopimukset Happeen liigajoukkueeseen. Sopimukset kattavat kaudet 2024-25 ja 2025-26.

Paavo Siekkinen (-05) ja Joel Paananen (-03) ovat molemmat Hirvipolun omia poikia, viime kausina peliminuutit ovat pääsääntöisesti tulleet Happeen P22-joukkueessa. Laitahyökkääjänä viihtyvä Siekkinen pelasi viime kaudella yhteensä 21 ottelua P22 SM-sarjassa tehoin 19+17=36. Liigapelejä "Patelle" kertyi kuusi kappaletta (1+0=1) ja divaripelejä Happee Steamersissä viisi (4+2=6). Joel Paananen toimi Happeen P22-joukkueen kapteenina, 22 otteluun puolustajan paikalta syntyivät mukavat tehot 8+13=21. "Jokke" oli myös liigan mukana yhteensä viiden runkosarjaottelun verran, sekä kolmessa Suomen Cupin pelissä mukaan lukien välieräottelussa.

"Pate ja Jokke ovat molemmat ottaneet jo ensiaskeleet Hirvien liigajoukkueessa viime kaudella. Odotuksissa on, että molemmat pelaajat kykenevät murtautumaan pelaavaan kokoonpanoon seuraavien kahden kauden aikana." kommentoi Happeen liigajoukkueen manageri Petri Kauko.

"Huippufiilikset kirjoittaa ensimmäinen liigasopimus kasvattajaseuran kanssa ja saada yksi unelma toteutumaan. Tavoitteena on ottaa seuraava askel pelaajauralla ja peliminuutteja kokoonpanossa. Nähdään syksyllä sarjan paras kotiyleisö" Paavo Siekkinen.

"Innolla odotan tulevaa ja kiitollinen siitä, että voin ottaa seuraavan askeleen omalla peliuralla. Kaikkeni tulen antamaan ja katsotaan mihin se riittää 🫎.” Joel Paananen.

Kuvat: Aki Vänninen

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ