Julkaistu: 02.07.2020 00.00

Ilmoittaudu Happee G-juniorien kaupunginosajoukkueisiin!!!

happee gjunnut salibandy harrastus liikunta jyväskylä

Happeen junioritoiminta laajenee ja kehittyy Jyväskylän alueella, kun seura panostaa lasten harrastetoimintaan entistä voimakkaammin tulevaisuudessa. Viimeisen kolmen vuoden aikana hurjasti kasvanut Heimo Hirven salibandykoulu jatkaa edelleen toimintaansa 1- ja 2-tasolla, mutta 3-tasoa salibandykoulussa ei enää ole. Sen korvaa uusi G-junioreiden joukkuetoiminta eri kaupunginosissa ja sen myötä kauden aikana pelattava turnausmuotoinen G-junioriliiga. Ilmoittaudu mukaan nyt!

G-junioriliiga tarjoaa lapsiperheille mahdollisuuden harrastaa ja liikkua lähellä kotia turvallisesti ja edullisesti. Tulevan kauden G-junioreiden kaupunginosajoukkueet muodostetaan 2013-2015 syntyneistä tytöistä ja pojista. Joukkueet harjoittelevat kerran viikossa laadukkaassa ohjauksessa ja pelaavat kauden aikana kolme G-junioriliigan turnausta.

G-juniorien kaupungiosajoukkueiden toimintaa on vahvasti tukemassa Happeen miesten liigajoukkueen liigatähdet, jotka toimivat eri kaupunginosajoukkueiden kummeina tulevalla kaudella. Kummitoiminta sisältää sen, että liigatähdet vierailevat kauden aikana syksyllä ja keväällä kaupunginosajoukkueiden harjoituksissa innostamassa lapsia liikkumaan ja harrastamaan salibandya.

Ilmoittautumiset on avattu kaupunginosajoukkueisiin.

Vanhemmat voi jo nyt ilmoittaa lapsensa oman alueen kaupunginosajoukkueeseen mukaan. Kaikki ilmoittautumiset on avattu ja pelaajia ryhmiin kerätään nyt.

Ilmoittaudu mukaan täältä: https://www.happee.fi//joukkueet/2152/lomake/607/ilmoittaudu-happee-g-juniorien-liigaan

Kaupunginosajoukkueet sekä niiden harjoittelu-ajat ja paikat:

- HAPPEE KUOKKALA: Kuokkalan graniitti ampumahalli, sunnuntai klo 15:00-16:00 (Kummipelaaja: Eemil Ukkonen)

- HAPPEE KELJONKANGAS: Keljonkankaan koulu, perjantai 16:30-17:30 (Kummipelaaja: Peter Kotilainen)

- HAPPEE PALOKKA: Palokan liikuntahalli, tiistai klo 16:30-17:30 (Kummipelaaja: Lauri Viitala)

- HAPPEE VAAJAKOSKI: Vaajakosken koulu, maanantai klo 17:00-18:15 (Kummipelaaja: Jonne Junkkarinen)

Valitse joukkueesi ja ilmoittaudu mukaan: https://www.happee.fi//joukkueet/2152/lomake/607/ilmoittaudu-happee-g-juniorien-liigaan

Joukkueiden toiminta alkaa syyskuun alussa ja G-junioriliigan kausi kestää huhtikuun loppuun asti. Joukkueet toteutetaan, jos osallistujia löytyy vähintään 15 pelaajaa / kaupunginosa.

Kausimaksu on 240€, joka sisältää seuran jäsenmaksun, vakuutuksen osallistuvalle lapselle, viikottaisen ohjauksen harjoituksissa, seuran pelipaidan ja oikeuttaa seuran kaikkiin jäsenetuihin. Hinta sisältää myös kaikkiin kolmeen turnaukseen liittyvät kulut.

Ilmoittaudu Happeen G-junioriliigaan ja valitse joukkueesi: https://www.happee.fi//joukkueet/2152/lomake/607/ilmoittaudu-happee-g-juniorien-liigaan


Lisätietoja tarvittaessa:

Tero Kotilainen
Happee valmennuspäällikkö
tero.kotilainen@happee.fi

Seuran uusimmat