Koovee Punainen - Happee 03 punainen   3 - 2

Spiral-halli Tampere

Koovee, tiukka vääntö

19.11 2016 . Tampere, Spiralhalli. Happee D1 punaisen eliittikarsintojen viimeinen pelitapahtuma . Matkaan lähdettiin hieman vaajaalla miehitykselä loukaantumisten ja sairasteluiden vuoksi. Matkakumppanina tällä kertaa oli Happee D1 valkoinen.

Päivän ensimäisessä pelissä vastassa Koovee punainen. Sarjataulukossa joukkueet majailivat tasapisteissä ja panoksena pelissä oli Happeella jopa ylempijatkosarja. Tasa tahtiin pelissä edettiiin erikoistilanteiden näytellessä suurta osaan maaleissa. 1. erä Kooveelle 1-0 alivoimamaalilla.

X
by TurboMac

Toisessa erässä tasainen vääntö jatkui tarkalla puolustuspelilä molemminpuolin. Erän puolivälissä Happee työteko palkittiin kun Siekkinen tasoitti ottelun. Erätauolle lukemissa 1-1.

3.erässä Happee jäähyn aikana vastustaja maalasi ylivoimalla maalin johdon, mutta hetkeä myöhemmin Heinosen tasoitus alivoimalla oli Happeen osalta yksi pelin hienoimista yksittäisistä suorituksista..

Ottelu näytti jo päättyvän pistejakoon, kunnes viimeisellä minutilla Happee puolustukselle sattui käytännössä pelin ainut virhe, josta vastustaja laukoi voittomaalin perusvarmasti pelaaneen mv Viljasen ohi. Koovee parempi lukemin 3-2.

Koovee Punainen

3 - 2

1 - 00 - 12 - 1
20'MaaliSiekkinen Paavo
39'MaaliHeinonen Mikael