D1-juniorit Punaiset, Eliittikarsinnat

O2-JKL - Happee 03 punainen   6 - 7

Vuoreksen LH Tampere

Derbyssä O2JKL

29.10 2016 päivän toinen ottelu ja Happee punaisella edessä paikalliskamppailu O2jJKL vastaan. Ottelun maalivahdit O2JKL Jerry Rantala ja Happee #30 Niklas Keränen pelasivat ensimäiset ottelunsa D1-sarjatasolla.

Ja joukkueidensa parhaimistoon maalivahdit kuuluivatkin tässä "hieman vaiherikkaassa" ottelussa.

Ottelua alkoi Happee maalien merkeissä, Reilut 3 minuuttia oli pelattu niin #86 Räsäsen ja #9 Jormakan laukauksista taululla 2-0 johto. Liekö hyvänolon tunne tullut tässä vaiheessa puseroon, kun 3 minuuttia myöhemmin päästettin vastustaja tasoihin varsin lepsulla Happee pelaamisella. Sitten Happee 5 min jäähy. Kahta sääntöjenvastaisesti tehtyä maalia lähemmäksi O2 ei ylivoimalla päässyt, hienosti pelattu alivoima. Erän loppupuolella kaksi #28 Salmisen mallia. Ensimäinen soolo juoksu kentän läpi napakalla vedolla 3-4 ja hetkeä myöhemmin vaparista ylivoimalla 2-4. Turvallisentuntuisessa johdossa erätauolle, mutta, mutta

Sitten tapahtui Happeen täydellinen kontroolin menettäminen peliin 20 minuutin ajaksi. Joukkue pelaaminen katosi täysin ja jäähyily soitki hirvipaitojen pelin. Välillä mentiin kahdenkin miehen alivoimalla. Positiivista oli toki että jäähyt selvitettiin ilman takaiskuja. Erä O2: lle ansaitusti 3-0 ja vastustajan maalin johdossa erätauolle.

3. erän alku Happeelta hieman pirteämpää peliä, mutta ylärima laukausta lähemksi ei erän alussa päästy. Joukuepeli oli edelleen hukassa ja vastuja oli paremalla viimeistelyllä voinut ratkaista ottelun jo erän alkuun. Jos oli Happeen pelaaminen ollut ottelussa panikointia, niin 9 minuuttia ennen ottelun loppua vastustajan tehdessä lukemiksi 6-4 oli hirvilaumassa päällä täysi kaaos. Aikalisän paikka ja ihan pääsilityksillä pojat eivät valmennuksen ohjeituksessa selvinneet. Ketju muutoksia ja tiivistys kahteen kentälliseen.

Harvoin näkee otteluissa näin vahvasti kaksi tunnetilan ääripäätä. Aikalisän jäkeen kuskin paikka täydellisesti Happeelle ja ottelun tehoketju #28 Salminen, #88 Siekkinen , #98 Tupamäki rytkytteli ne tarvittavat kolme maalia ja maalivahti #30 Keränen hoiti loput. #98 Tupamäen hatulliseen meni loppukirissä aikaa 2min 53s. Syötöt tarjoili #88 Siekkinen kaikkiin. Lopputulos siis Happeele 6-7.

Mikäli salibandy otteluita meinaa voittaa, niin turhan vaikean kaavan Happee tähän valitsi ja tuhdin oppitunnin siitä O2 tarjoili. Jännittävä ottelu ja turhia sydämentykytyksiä katsomossa varmasti aiheutti.

Seuraavan kerran pelataan 12.11 Tampereella ja vastassa silloin Fosu.

O2-JKL

6 - 7

2 - 43 - 01 - 3
1'MaaliRäsänen Manu
1'MaalisyöttöRossi Ville
3'MaaliJormakka Lenni
3'MaalisyöttöSalminen Roni
13'MaaliSalminen Roni
13'MaalisyöttöKoppelomäki Lassi
14'MaaliSalminen Roni
14'MaalisyöttöJormakka Lenni
41'MaaliTupamäki Tikru
41'MaalisyöttöSiekkinen Paavo
42'MaaliTupamäki Tikru
42'MaalisyöttöSiekkinen Paavo
44'MaaliTupamäki Tikru
44'MaalisyöttöSiekkinen Paavo