D1-juniorit Punaiset, Eliittikarsinnat

Happee 03 punainen - SBT PaPo  5 - 7

Vuoreksen LH Tampere

Papolle pisteet

29.10 2016 ja Happee D1 punaisen eliittikarsintojen toinen pelitapahtuma. Ensimäisessä ottelussa vastaan asttui jo viimekaudella yhdeksi suosikkivastustajaksi noussut SBT Papo. Maalin pelejä oli siis takana vastustajan kanssa, ja lupa oli odottaa sitä myös nyt.

Otteluun lähdettiin tälle kaudelle opeteltua pelitapaa noudatteen , eikä vastustan tähtipelaajia asetettu erikoisvartiointiin, hyvä niin oman pelin kautta.

1.erä eteni tasaisissa tarkanpelin merkeissä aikaan 7'30, jolloin #17 Ilomäki laukoi hienolla yläkulma vedolla Happen johtoon. Pelin hallinta siirtyi tämän jälkeen Happee komennukseen.

1-0 johto erätauolle ja lisä maalipaikkoja oli huomattavasti enemmän. Vastustajalla ne jäivät muutamaan. Tasapainoisin erä punaisten tämän kauden peleissä oli juuri nähty.

Toiseen erään sisuuntunut vastustustaja sai pääsi peliin mukaan ylivoimamaalilla. Papo karkasi jo kahden maalin johtoon, mutta erän loppupuolella saatiin tasoitus lukemiin 3-3 . Valitettavasti suoraan seuraavasta aloituksesta vastustajan tähtipelaaja karkasi maalin tekoon ja erätauolle mentiin Papon maalin johdossa. Happeen puolelta maaliverkkoja heilutteli erässä #90 Mutka ja #45 Pamilo.

Kolmas erä mentiin pelillisesti tasaisissa merkeissä Papon päästessä jo kolmen maalin johtoon, jonka Happee sai kavennettua vielä maalin päähän.Tämän lähemmäksi ei tällä kertaa päästy. Loppulukemat Papolle 7-5.

Happee maalit erässä: #9 Jormakka ja #17 Ilomäki.

Käytäväpuheissa Popon joukkueesta nousee esiin, jo käsiteeksi näissä sarjoissa pelaaja #12. Mutta ainakin tämän ottelun perusteella Parkanossa tehdään hyvää juniorityötä ja joukkueesta löytyy muitakin hyviä pelimiehiä.

Happeelta yksi kauden ehjimmistä pelejä tappiosta huolimatta.

Tilastot

5 - 7

SBT PaPo
1 - 02 - 42 - 3
7'MaaliIlomäki Nikolas
27'MaaliMutka Konsta
27'MaalisyöttöRonkainen Joel
29'MaaliPamilo Tommy
29'MaalisyöttöSiekkinen Paavo
36'MaaliJormakka Lenni
36'MaalisyöttöSalminen Roni
42'MaaliIlomäki Nikolas
42'MaalisyöttöNiittynen Juho