D1-juniorit Valkoiset, Kilpasarja, turnaus 1, MUSTA

Happee D1 musta - YPA  12 - 1

Vexve-Areena, Ratakatu 27, Sastamala

D1:sten karsinnat kohti Eliittisarjaa alkoivat!

D1 Musta aloitti sarjakauden 2016-2017 Sastamalassa Vexve Areenalla. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Ylöjärven Pallo eli YPA. Edellisellä kaudella YPA:a vastaan käydyt pelit olivat olleet todella tasaisia vääntöjä, joten mitään muuta ei tälläkään kertaa odotettu. Ottelu alkoi osaltamme kuitenkin erittäin vahvasti, kun neljän vaihdon jälkeen ajassa 4:04 pelitaululla oli jo 4-0 lukemat eduksemme. Tästä saamme pitkälti kiittää Miro Åkerlundin hyvää virettä, joka tällä salamahattutempulla teki takuuvarmasti joukkueen uuden ennätyksen.

Ensimmäinen erä päättyi 6-0, minkä jälkeen joukkuepelaaminen alkoi hiipua ja alettiin yrittämään kilpaa maalintekoa ja kuningassyöttöjen hakua. Tämähän harvoin tietää joukkuepelissä hyvää, kuten ei tälläkään kertaa, toisen erän päättyen vain 2-0. Valmennus teroitti toisella erätauolla joukkuepelin merkitystä sekä pallon nopeampaa siirtelyä, ja kolmas erä olikin tarkoitus harjoitella näitä teemoja, mutta pojat olivat päättäneet toisin ja jatkoimme maalintekotreenejä. Kolmas erä päättyi lukemiin 4-1 ja koko ottelun jälkeen taululla lukemat 12-1.

Ottelun parhaat pistemiehet olivat Miro Åkerlund 5+0, Iivari Saikkonen 2+1 ja Miro Oksanen 1+2. Maalissa Eliel Pääkkönen pelasi harvahkot tilanteet hyvin ja harmittava, ainoa päästetty maalikin menee nukahtaneen puolustuksen piikkiin.

Tilastot

12 - 1

YPA
6 - 02 - 04 - 1
0'MaaliÅkerlund Miro
1'MaaliSaikkonen Iivari
1'MaalisyöttöSihvola Roope
2'MaaliÅkerlund Miro
2'MaalisyöttöHeiska Aapo
4'MaaliÅkerlund Miro
4'MaalisyöttöLaitinen Juuso
9'MaaliÅkerlund Miro
11'MaaliLaitinen Juuso
11'MaalisyöttöKujala Santeri
23'MaaliÅkerlund Miro
25'MaaliSaikkonen Iivari
25'MaalisyöttöOksanen Miro
31'MaaliKeski-Jaskari Tino
31'MaalisyöttöOksanen Miro
41'MaaliOksanen Miro
41'MaalisyöttöSaikkonen Iivari
43'MaaliSihvola Roope
43'MaalisyöttöNikoskinen Veeti
44'MaaliKujala Santeri
44'MaalisyöttöHeiska Aapo