Vaajakoski

Sisä-suomen liiga 17.9.2016

Happee C-mustat osallistui epäviralliseen Sisä-suomen liigaan.

Liiga on O2:sen järjestämä pääasiassa -02 joukkueista koostuva todella kovatasoinen liiga. Liigaan osallistuu O2:sen ja Happeen lisäksi SPV:n ja Kuopion Welhojen parhaat -02 pelaajat.

Loukkaantumisten ja sairastelun johdosta Happeelta liigaan saatiin tällä kertaa kasaan 14 pelaajan ja yhden maalivahdin joukkue (Nikolasta lainattiin -03 Punaisista 14. kenttäpelaajaksi).

Rankka päivä alkoi O2:sen edustusta vastaan. Peli kumpuili hyvin päästä päähän ja oli tiukka ihan viime minuuteilla. Lopulta taivuttiin kahdella maalilla (6-8).

Kahden tunnin tauon jälkeen kohdattiin SPV seinäjoelta. Pelistä kehkeytyi kunnon jännitysnäytelmä kun koko ottelu mentiin tasapäin aivan loppuun asti. Happee onnistu kolmannessa erässä pääsemään johtoon mutta SPV tasoitti viimeisellä minuutilla. Hetken jo luultiin, että tasuriinhan tämä peli päättyy mutta ihan viime sekunneilla Laama tälläsi upean ratkaisumaalin Niken nappisyötöstä! Peli päättyi 5-4.

Viimeisestä Welhot pelistä ei jää paljon jälkipolville kerrottavaa. Väsynyt Happee taisteli sen minkä jaksoi mutta joutui taipumaan lukemin 4-11.

Welhot 02

11 - 4

11 - 4 - -
10'MaaliNummi Joonas
10'MaalisyöttöHirvonen Joona
15'MaaliTuominen Viljami
15'MaalisyöttöJäntti Veeti
20'MaaliNummi Joonas
20'MaalisyöttöJokela Jesse
25'MaaliTuominen Viljami