Liigajoukkue aloitti kesäharjoittelun
5.5.2020 7:12 Uutisointi / Happee Miehet

Liigajoukkueen aloitti valmistautumisen kauteen 2020-2021.

Happeen liigajoukkue aloitti kesäharjoittelun.

Miesten liigajoukkueen kesäharjoittelu käynnistyi maanantaina 4.5.2020 ja samalla alkoi joukkueen valmistautuminen kauteen 2020-2021. Joukkue harjoittelee toukokuun ajan omatoimisesti yksin ja/tai 2-3 pelaajan pienryhmissä koronaviruksesta johtuvien rajoitusten vuoksi. Yhteiset joukkueharjoitukset joukkue pääsee aloittamaan kesäkuun alussa lähikontakteja välttäen.

Ensimmäisen neljän viikon omatoimisen harjoitusjakson aikana joukkue keskittyy kestävyys- ja voimapohjan rakentamiseen tulevalle kaudelle. Pelaajat on jaettu kestävyys- ja voimaryhmään, missä kullakin ryhmällä on hieman erilaiset painopisteet harjoittelussa. Ensimmäisenä harjoituspäivänä joukkue kartoitti pelaajien henkilökohtaisia kestävyyden lähtötasoja 3000m juoksutestillä. Yleisten liikuntatilojen ollessa vielä tällä hetkellä suljettuna, voimaharjoittelua joukkue toteuttaa yksityisellä salilla 40520 Gymin tiloissa, joka tarjoaa turvalliset ja loistavat olosuhteet pelaajille harjoitteluun.

Joukkueessa on tällä hetkellä 21 sopimuspelaajaa. Uusia sopimusuutisia pelaajarintamalta on luvassa lähiviikkoina. Joukkueen kesäharjoitusringissä on mukana myös 4 pelaajaa A-nuorten joukkueesta.


Lisätietoja tarvittaessa:

Petri Kauko, petri.kauko@happee.fi


   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat