Aluesarjan jatkolohko polkaistiin käyntiin
1.12.2019 22:20 Uutisointi / D2 -juniorit -07

Lauantain saldona niukka tappio ja upea taisteluvoitto

Lauantaina 30.11. aloitettiin Happee D2:n osalta Sisä-Suomen aluesarjan D1-poikien E-lohko otteluilla Tampereelta saapuvaa Classic Blackia sekä Ylöjärveltä kotoisin olevaa YPA Valkoista vastaan. Tähän asti kaikki pelit oltiin pelattu Tampereen seudulla (Tampere, Kangasala, Parkano...), mutta nyt päästiin turnauksen järjestävänä joukkueena helpolla: ei tarvinnut herätä aikaisin ja matkustaa parin tunnin matkan päähän. Tarvitsi tulla vain klo 8.30 Killerin liikuntakeskukseen ja valmistautua klo 9.30 alkavaa ensimmäistä ottelua vastaan. Ei vaikeaa ollenkaan, voisi luulla.

Todellisuudessa aamun ensimmäinen ottelu ei alkanut meidän osalta kovin ruusuisesti. Peli oli tasaista, eikä Classic päässyt alussa johtoon, mutta oltiin vähän unisen oloisia, eikä peli tuntunut omalta. Kaveri pääsikin pelissä toisessa erässä 2-5 johtoon pienten puolustuspään nukahteluiden johdosta. Päästiin kuitenkin peliin mukaan kun pojat alkoivat pelaamaan kuten oli harjoiteltu, ja toisen erän loppuessa peli olikin jo tasan 5-5. Hieno nousu siis ensimmäisen erän jälkeen. Valitettavasti kolmannessa erä oli ensimmäisen toisinto, ja hienoista avopaikoista huolimatta ei onnistuttu enää maalinteossa ja päästettiin vastustaja vähän liian helpolla meidän maalin eteen pistämään pallo sisään kahdesti. Näin ollen peli päättyi lukemiin 5-7, mutta lukemat olisivat voineet aivan hyvin olla toisinpäin, sillä rakennettiin enemmän tilanteita ja pidettiin palloa enemmän.

Päivän toisessa ottelussa iltapäivällä kohdattiin YPA Valkoinen, joka olikin jo tuttu vastustaja, jota vastaan pelattiin edellisessä turnauksessa Parkanossa. Tässä ottelussa palattiinkin jo takaisin omalle tasolle, vaikka ensimmäinen erä oli edellisen pelin toisintoa erän päätyttyä vastustajalle lukemin 4-1. Poikien henkisestä kehityksestä ja vahvuudesta kertoo se, että vaikka lukemien valossa vaikutti peli jo hieman synkältä, pystyttiin hienosti nousemaan taistelemaan voitosta. Erityisen hienoksi sen teki se, että pelattiin pääosa peli kahdeksalla kenttäpelaajalla. Peliaikaa ja vastuuta siis riitti kaikille tasaisesti.

Toisen erän jälkeen peli oli lukemissa 5-2. Kolmannen erän kovan taistelun myötä päästiin tasoihin aivan pelin lopussa vaikka kaveri maalin tekikin kesken takaa-ajon. Erän lopussa ajassa 44:42 YPA:n pelaaja hankki itselleen rangaistuksen mailaan lyömisellä, ja pojat pääsivät juonimaan vaparikuviota hyvältä paikalta hyökkäysalueelta. Ja suoraan aloituksesta hienon kuvion myötä ajassa 44:44 pallo upposikin ratkaisevasti vastustajan verkkoon ja poikien hurmoksen myötä peli voitettiin lukemin 6-7! Todellinen taisteluvoitto siis!


   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat