Heimo HIrven & Urho Myrskyn kesäliiga alkaa 20.5.2019
Julkaistu: 04.04.2019 00.00

Heimo HIrven & Urho Myrskyn kesäliiga alkaa 20.5.2019

Kesäliiga 2009-2013 syntyneille tytöille ja pojille.

Maailman suosituin salibandyhahmo Heimo Hirvi soitti JYP:iin Urho Myrskylle muutama kuukausi sitten.

HH: "Terve Urho! Nyt on semmoinen juttu, että tässä kaupungissa mailavirtuoosit jääkiekosta ja salibandysta pitäisi saada liikkumaan kesälläkin. Eikö laiteta yhdessä hauska kesäliiga pystyyn? Harjoitellaan ensin vähän mailalla ja pallolla, sitten turnaus pystyyn ja pelataan. Pidetään sitten muutamien viikkojen tauko ja nautitaan kesästä. Sitten uudestaan vähän harjoittelua ja toinen turnaus, missä lapset pääsee pelaamaan. Miltä kuulostaisi?"

UM: "Hmmm..... Heimo kuule... kiva kun soitit. Itse olen miettinyt muutamien viikkojen aikana ihan samaa. Olisihan se hienoa, kun lapset ensin vähän harjoittelisi ja sitten oltaisiin turnauksissa mukana ja katsottaisiin saako ne palloja maaliin meidän selän taakse, kun ollaan maalissa. Mutta vieläkö susta on maaliin?"

HH: "Heh, kuulepas Urho.... aina minä vähemmän palloja maaliin päästän kuin sinä."

UM: "No, laitetaanpa kesäliiga pystyyn ja katsotaan. Laitetaan lapset liikkumaan, harjoittelemaan ja pitämään hauskaa mailan, pallon ja toistensa kanssa. Otetaan kesäkuussa ensimmäinen turnaus, missä varmasti voitan sinut. Ja sitten elokuussa saat revanssi mahdollisuuden, mutta tuskinpa se tulos siitä muuttuu. SInä oot vähän kankea liikkeissä nykyään."

HH: "Vai kankea liikkeissä...höpö höpö Urho, sitten kesällä se nähdään. Mutta näin me tehdään - kesäliiga toteutetaan!"

Ja nyt on sitten kesäliigaan ilmoittautumiset auki kaikille 2009-2013 syntyneille tytöille ja pojille, jotka haluavat kesällä liikkua, harjoitella, pelata ja pitää hauskaa. Jos vanhempana koet, että 2014 syntynyt lapsesi pärjää mailan ja pallon kanssa -12-13 syntyneiden pelaajien seurassa, niin voit ilmoittautua mukaan myös.

Kesän hauskimpaan lasten kesäliigaan voit ilmoittautua täältä: https://www.happee.fi/ilmoittaudu-kouluun





Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ