Mika Kohonen mentoriksi Next Generation pelaajille
9.7.2018 20:03 Uutisointi / Pääsivusto

Next Generation -toimintaan valittujen alueen lahjakkaimpien pelaajien mentorina toimii ensi kaudella Mika Kohonen.

Next Generation - pelaajat tapasivat mentorinsa.

NextGeneration -toimintaan valitut pelaajat, Keski-Suomen alueen lahjakkaimmat nuoret salibandypelaajat, kokoontuivat Monitoimitalolle tapaamaan heidän ensi kauden mentorinsa Mika Kohosen. Koko kauden aikana tapahtuva mentorointi on yksi niistä useista tukitoimintapalveluista, joita Happee on järjestänyt Next Generation -toimintaan valituille pelaajille tulevalle kaudelle

Mentorointi auttaa ja tukee, jos tähtäät huipulle.

Mentorointi on nykyään suuressa roolissa taustalla kaikentasoisilla ja -ikäisillä urheilijoilla, jotka tähtäävät huipulle. Mentoroinnin tavoitteena on kokemuksen ja osaamisen siirtäminen kokeneemmalta kokemattomammalle. Mentorin rooli urheilijalle on vastuullinen ja suuri. Yhdessä kodin ja perheen, ystävien, seurajoukkueen ja valmentajien kanssa mentori tukee urheilijan ihmisenä kasvamista ja auttaa vahvistamaan urheilijan itseluottamusta.

Se, että juuri Mika on halunnut lähteä jakamaan pitkän ammattilaisuransa hiljaista tietoa ja kokemusta Happeen tuleville tähdille, on hienoa ja kunnioitettavaa. Heti ensimmäisessä tapaamisessa oli havaittavissa, että opettavaiset tarinat ja kokemukset, joita hän on ammattilaisuransa aikana kokenut, kiinnostivat suuresti pelaajia.


Kaikille pelaajille mentorointi on kokonaan uusi kokemus saada tukea valmentautumiseen. Kun pelaajat tulivat tietoiseksi siitä, kuinka prosessi etenee kauden aikana, ja miten se toteutetaan, niin he saivat ensimmäiset "kesätehtävänsä". Niiden tavoitteena on tutustuttaa pelaaja ja mentori paremmin toisiinsa ja vahvistaa keskinäistä luottamusta, joka on onnistuneessa mentoroinnissa avainasemassa.Tukitoimintapalveluista apua kokonaisvaltaiseen valmentautumiseen

Next Generation toiminta käynnistyi kaudelle 2018-19. Se on tavoitteellisesti kohti huippua pyrkiville pelaajille tarkoitettu erillinen ryhmä seurassa, jossa pelaaja huomioidaan yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti harjoittelun, pelaamisen ja opiskelun kautta. Pelaajat ryhmään valitaan vuosittain aina erikseen ja vuodeksi kerrallaan. Valitut pelaajat saavat oman joukkueensa harjoittelun ja pelaamisen lisäksi tukitoimintapalveluja valmentautumiseen tulevalle kaudelle ilmaiseksi. Lisäksi Next Generation toiminnan eri yhteistyökumppanit tarjoavat erillisiä etuja ryhmään valituille pelaajille.

Seuraavan kerran NextGen-pelaajat kokoontuvat elokuussa kehon liikehallinnan kartoitukseen, jossa pyritään löytämään yksilöllisesti kehon hallintaan liittyviä heikkoja lenkkejä, jotka voivat johtaa tuki-ja liikuntaelimistön oireisiin, mikäli niihin ei päästä ajoissa puuttumaan. Pelaajat saavat kartoituksen jälkeen huippu-asiantuntijan suunnittelemat harjoitteet ja ohjeet kehonsa liikehallinnan kehittämiseen. Myöhemmin syksyllä harjoitteita opetellaan ohjatusti ja käytännönläheisesti huippu-asiantuntijan johdolla sekä tarpeen mukaan päivitetään yksilöllistä harjoitepatteristoa.


   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 
Kategoriat