SuperPark ja Happee liikunnalliseen yhteistyöhön!
Julkaistu: 16.09.2017 00.00

SuperPark ja Happee liikunnalliseen yhteistyöhön!

SuperPark ja Happee ovat solmineet laajan yhteistyösopimuksen, jolla pyritään kehittämään seuran junioreiden fyysistä valmennusta pitkällä tähtäimellä.

- Jyväskylän SuperPark haluaa tarjota Happeelle loistavat puitteet sekä edustusjoukkueen, sekä junioritoiminnan kehittämiseen niin urheilupuolella, kuin sen vastapainona vapaa-ajallakin. Salibandy on nykyään erittäin pelinopea ja vartalolle vaativa laji, ja pystymme tuomaan sen vaatimuksiin uuden monipuolisen mausteen. Siinä yhdistyy harjoittelun monipuolisuus sekä huippu-urheilussa vaadittava tekemisen ilo sopivalla mixillä, sopimusta kommentoi SuperParkin myyntipäällikkö Petri Manninen.

- Happee tekee loistavaa lajityötä Jyväskylässä. Siitä kertoo mm. se, että omat seuran huippukasvatit Jami Mannisen ja Peter Kotilaisen johdolla haluavat pelata hirvipaidalle. SuperParkissa järjestämme mielellämme Happeen kaikille ikäryhmille hauskimmat kauden aloituspaketit, päättäjäispaketit, joukkuepäivät, synttärijuhlat ja tietysti kauden päätteeksi mestaruusjuhlat, Manninen sanailee yhteistyöstä.

- SuperPark on aivan loistava paikka liikunnalliseen harjoitteluun ja vapaa-ajan viettoon. Tämä yhteistyö palvelee varmasti seuramme valmennuksellista kehittämistä ja pelaajien monipuolisuuden lisäämistä kaikissa ikäluokissa aina liigajoukkueeseen saakka. SuperPark sopii myös hyvin Happeen raikkaaseen ja räjähtävään ilmeeseen ja täällä saa ihan rauhassa rytkiä menemään hiki hatussa, Happeen toiminnanjohtaja Pasi Kotilainen kommentoi silminnähden tyytyväisenä.

Peter Kotilainen ja Jami Manninen pääsivät vauhtiin SuperParkissa.

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ