Happee Hiuksen hienoon yhteistyöhön
Julkaistu: 15.12.2017 00.00

Happee Hiuksen hienoon yhteistyöhön

Happee ja parturi-kampaamo HIUS ovat solmineet koko seuraa tukevan yhteistyösopimuksen!

"HIUKSESTA löytyy erityisesti miesten ja poikien hiuksiin erikoistunut sporttinen parturi. Leikkaajamme Mikko ja Serena ovatkin erikoistuneet leikkaamaan pelkästään miesten/poikien hiuksia. HIUKSESSA on myös lisäksi kuusi parturi-kampaajaa he leikkaavat sekä miesten, että naisten hiukset eli palvelu pelaa myös ilman ajanvarausta!

HIUKSEEN voi toki myös varata helposti mieleisen ajan, joko kotisivujemme kautta (https://www.hius.me/) tai puhelimitse p.050 557 0 557.

Kaikki ”pelaajamme” ovat huippu ammattilaisia ja palveluillamme on tyytyväisyystakuu!

Olemme räätälöineet Happeen jäsenille omat Hiuksen hienot hinnat ja näin haluamme tukea Happeen junioreita ja aikuisia pelien ja harjoitusten lomassa", yhteistyöstä kertoo HIUKSEN omistaja Petri von Bonsdorff. "Eli ihan koko perhe on tervetullut HIUKSEEN!"

"Happeen puolesta toivomme, että tämä helpottaa jäsentemme parturi ja kampaamo asiointeja käytännössä ja taloudellisestikin. Seppään ja HIUKSEEN on helppo tulla useista suunnista ja ajanvaraus on vaivatonta. Siksi tämä on jäsenillemme erittäin hyvä kumppanuus", seuran toiminnanjohtaja Pasi Kotilainen kommentoi.

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ