Karsintojen kautta pudotuspeleihin
Julkaistu: 27.03.2018 00.00

Joukkue starttasi jo lauantaina pelivalmistautumisen nauttimalla lounaan Monnarilla. Matka kohti Oulua alkoi klo 11 JOJO Jounin tarkkaan minuutittamalla aikataululla.

Illalla tarkistettiin Eräviikinkien ja Limingan pelikunto Limingalla. Ottelun vei Viikkarit lukemin 7-3. Samaan aikaan Tiikerit nakutteli voittolukemiksi Lappeenrannassa 13-5 ja passitti Ponovon kesälaitumille. Sunnuntain ottelupareiksi varmistui Tiikerit-Classic ja EräViikingit-Happee.

Illalla joukkue vielä saunoi ja kävi palaveria sunnuntain ohjelmasta.

Sunnuntain aamiaisen jälkeen tsekattiin joukkueen kanssa Oulu aurinkoisissa tunnelmissa, kroppaa pelivireeseen herätellen. Matka Limingalle JOJO Jounin minuutittamassa aikataulussa ;)

Kauden kovin peli vihellettiin käyntiin klo 14. Ottelun avausmaalin teki ajassa 5:01 Timi jonka jälkeen pelattiin tasaista vääntöä puolin ja toisin. Ajassa 12:50 Miikka Saukkonen laukoi upean rankkarimaalin ja lukemiksi 2-0. Viikkarit kavensivat vielä hetkeä myöhemmin 2-1, mutta pian sen jälkeen vielä Happee sai erän loppulukemat Villen ja Miikkan tehtailemina 3-1:een.

Toiseen erään Happee lähti vauhdikkaasti ja ensimmäisellä minuutilla jo yllätti vastustajan Artun laukauksella . Lukemat 4-1. Pari minuuttia myöhemmin Kaapo kaunisteli jo taululle Eetun syötöstä 5-1. Tässä kohtaa alkoivat vaikeudet. Molemmilla joukkueilla paine. Eräviikingeillä halu maksaa syksyn kalavelat ja Happeella joka pelaajalla tonnin painava maila kourassa. Jäähyjä otetaan ja vastustaja tulee vielä peliin mukaan tehden kolme maalia. Silti aika loppuu kesken ja loppulukemat Happeelle 6-4. Kuudes maali muuten merkattiin Tepposelle alivoimalla. Kotikatsomoissa pulssi laski ja seuraavaksi se kohoaa pääsiäisenä.

Ottelussa palkittiin Happeen muuri, maalivahti Miika Aaltokallio,joka torjui 22 kertaa.

Suorakin playoff-paikka oli tarjolla ,mutta se sössittiin. Voitto oli muutaman pelaajan kommentteja peesaten:ihan jees. Työ on kesken,vielä ei tanssiin ryhdytä. Oikeaa asennetta ja meininkiä. Hyvä pojat .

Pelit jatkuu siis B-junnuilla pääsiäisenä. Runkosarjan kärki teki kaappauksensa ja vastaansa Happee saa Kooveen. Ottelut alkavat vieraspelillä pitkänäperjantaina. Toinen ottelu pelataan kotiareenalla sunnuntaina, josta tarkempi kellonaika ilmoitetaan kun se selviää. Tarvittaessa kolmas ottelu pelataan maanantaina 2.4. Tampereella.

Muut otteluparit

TPS-NST

Oilers-SPV

SCU-Tiikerit

Ottelupareista jatkoon kahdella voitolla.

Pikkulinnut visersivät,että B-junnujen ansaitsema pudotuspelipaikka oli saanut liigaottelussa raikuvat suosionosoitukset yleisöltä. B-pojat KIITTÄÄ ja onnittelee myös liigajoukkuetta jatkopaikasta ja TPS:n voitosta.

Tervetuloa kaikki salibandyn ystävät sunnuntaina kannustamaan B-pojat voittoon. Ottelusta lisää tuonnempana.