Koovee oli liian kova pala Happeelle
Julkaistu: 16.03.2018 00.00

Koovee oli liian kova pala Happeelle

Jyväskyläläiset saivat kokea sarjaykkösen kovuuden vierasottelussa luvuin 8-4. Ottelun puolivälissä oltiin jo viiden maalin takaa-ajotilanteessa. Hatunnosto Kooveelle ja ansaittu voitto.

Valmentaja Pitkänen kokosi Kooveen kliksit seuraavasti:

“Koovee matsiin lähdettiin influenssan, ulkomaanmatkojen yms. tekosyiden jäljiltä hieman uusitulla kokoonpanolla. Kooveen tiedettiin pelaavan samaan aikaan a-poikien playoff matsia ja heiltäkin kentällinen oli niitä pelejä ratkomassa. Oliko syy sitten näissä lähtökohdissa vai missä mutta hirvinippu tuntui keskittyvän pelissä kaikkeen muuhun kuin olennaiseen, eli omaan tekemiseen. Pari erää rimpuiltiin kehnommallakin pelillä mukana ja kokoonpanoakin vielä tiivisteltiin mutta todellista taistelua voitosta ei saatu ottelun puolivälin jälkeen enää kyhättyä.

Valmennuksellisesti kyseessä on iso peiliin katselun paikka, koska joukkue alisuoritti oikeastaan joka osastolla. Tällä kertaa on myös mainittava että vadtustajakin pelasi ajoittain varsin hyvin ja parhaalla pelilläkin oltaisiin oltu tiukilla pistejahdin kanssa.

Nyt pitää kasata rivit ja löytää taas se palo yhdessä tekemistä kohtaan mikäli halutaan pitää haaveet suorasta playoff paikasta elossa ja playoff karsinnat omissa käsissä. Se tiedetään että vaarallisesti hyökkäävä NST ei meille mitään ilmaiseksi anna.”

Sarjan viimeiseen otteluun lähdetään taistelumielellä.

17.3. ratkotaan Happeen viimeiset runkosarjapisteet Imatralla. Kotiottelussa jäätiin maalin verran taakse ja pisteet lähtivät NST/Voimalle. Vierasjoukkueella on sarjassa vielä pari ottelua,joten sarjan lopulliset sijat selvinnevät viikonvaihteen jälkeen.

Eustusjoukkue aloittaa pudotuspelit myös lauantaina,joten kotiareenalle kaikki kannustamaan Happeelle voitto TPS:stä. Ottelu alkaa klo 18:30 monitoimitalolla.

A-nuoret ovat jo aloittaneet oman urakkansa ja pelaavat tiistaina toisen ottelunsa Steelersiä vastaan. Alla hirvilaumalla voitto.

Kuinka käy B-poikien? Se selviää tulevan viikonlopun jälkeen. Ottelu alkaa klo 15 ja oheisesta linkistä pääsee tulospalveluseurantaan http://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/nst-voima-happee/13682/2873

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ