B-pojat hallitsi Tampereella kaksi erää ja kompuroi tappion kolmannessa
Julkaistu: 06.03.2018 00.00

Sunnuntaina Happee kohtasi Tampereella Classicin. Ottelu jäänee mieleen ikuisiksi ajoiksi. Hirvilauma hallitsi alkuun ottelua ja kaksi ensimmäistä erää pelistä saatiinkin nautiskella. Kolmannen erän alkuun Classic otti jäähyn ja yllätti alivoimamaalilla avaten maalitilinsä. Tästä alkoikin karmea kuritus, kun ajassa 48:47 Classic teki jo toisen maalinsa. Lukemat 2-4 taululla ei vielä hirvipoikia säikäyttäneet. Mutta kun vajaat kaksi minuuttia edellisestä Classic kuroi jo takaa-ajoasemiaan lukuihin 3-4, alkoi mailan puristaminen. Maalipaikkoja oli,muttei palloja saatu vastustajan verkkoon.

Ajassa 55:07 Classic sai rangaistuslaukauksella ohjattua pallon Laineen taa ja ottelu oli tasalukemissa. Alkoi viimeinen raastava vitonen. Tulostaulun minuutit kuluivat ja niin vain 57:51 Classicin Micke Räikkönen laukoi sen ottelun tärkeimmän, voittomaalin Happeen verkkoon ja nappasi Classicille tärkeät kaksi pistettä.

NST pelasi hyvän viikonloppusetin voittaen OLS:n ja napaten SPV:ltä pisteen, ja kipusi taulukossa Happeen yli. Tällä hetkellä, kun otteluista on pelattu 19/22 hirvipojat ovat kahdeksansina. Samossa pisteissä NST ja Classic.

Valmentaja Miska Sikiö kommentoi ottelusta seuraavaa

“Clasupeli oli meiltä kaks erää säheltämistä, jonka jälkeen taululla 4-0 johto, mikä ei vastannut millään pelin kuvaa. Valtsu piti pystyssä ja tehtiin maalit huonommistakin paikoista mitä saatiin.

Kolmanteen erään vastustaja kiristi otetta ja me ei pystytty vastaamaan. Hölmöiltiin kaveri mukaan peliin turhilla rikkeillä ja nukahduksilla puollustuspäässä. Siihen päälle, kun ei omista paikoista tehty maaleja niin sulaminen oli vääjämätön.

Peli-ilme kaikenkaikkiaan hyvä, mutta järki ja rauhallisuus etenkin pallollisessa tekemisessä ratkas nää pisteet vastustajan leiriin.”

Tehot

Turpeinen 2+1

Pernu ja Simola 1

Classic ottelun lopputulos 5-4.

Tulevana viikonloppuna pelataan Palokassa “pakko voittaa-jos halutaan taistella playoff-paikasta” -ottelu Josbaa vastaan. Josballa ei ole enää edes teoreettisia mahdollisuuksia mitalipeleihin ja karsintoihin,mutta iloisen pirteitä otteita esittänyt Joensuulaisjoukkue on pystynyt kuluneella kaudella lyömään kapuloita muutamien joukkueiden rattaisiin. Helisemässä ovat olleet myös Happeen pojat. Marraskuun lopulla susirajalta ajeltiin 8-7 tappion saattelemina kotiin.

Ottelu alkaa 4.3. sunnuntaina Palokassa klo 12:45.

Pannu on kuumana ja nyt jos koskaan tarvitaan kotiyleisön kannustusta niin että katto raikuu.