A-juniorit kohtaavat Steelersin
Julkaistu: 05.03.2018 00.00

A-juniorit kohtaavat Steelersin

Happeen A-junioreiden ensimmäinen pudotuspelivastustaja on Steelers Hämeenlinnasta.

Steelers sijoittui runkosarjassa toiseksi ja sai valita toisena playoff vastustajansa. Valinnan kohteeksi osoittautui Happeen A-juniorit. Happee oli runkosarjan kuudes.

Runkosarjassa joukkueiden kohtaamiset päättyivät siten, että ensimmäinen ottelu meni Jyväskylässä aina rankkareille asti ja Happee otti "rankuilla" voiton kotiin. Toinen ottelu pelattiin Iittalassa ja tästäkin ottelusta Happee poistui voittajana. Lukemat olivat varsinaisen peliajan jälkeen Happeelle 6-9.

"Steelers on äärimmäisen kova vastus ensimmäiselle kierrokselle. Joukkue oli tasaisessa runkosarjassa toisena ja sai kotiedun ensimmäiselle kierrokselle. Se, että heidän valintansa kohdistui meihin, johtui varmasti monen asian summasta. Meillä on kaksi kokemusta vastustajasta tältä kaudelta ja molemmat ovat olleet meille tuloksellisesti edullisia. Noista peleistä ei saa kuitenkaan playoffeihin muuta kuin sitä kokemusta. Kova päivätyö joudutaan tekemään, että päästään tästä parista jatkoon ja mitalipeleihin", ottelusarjan lähtökohtia kommentoi Happeen A-junioreiden päävalmentaja Pasi Kotilainen.

Joukkueen kapteenilla, Eppu Suhannolla, on selkeä käsitys siitä mitä on luvassa: "Odotan tasaista ja kovatasoista sarjaa. Steelers on pelannut tasaisen kauden ja ehkä hieman yllättänytkin sijoituksellaan. Itse ollaan parannettu peliä koko kauden ajan ja mahdollisuus on mennä vaikka päätyyn saakka. Hyvin ollaan joukkueena tehty hommia ja meillä on kova ryhmä, kuten vastustajallakin".

Ottelusarjan ottelut pelataan seuraavasti (paras viidestä):

1. ottelu perjantai 9.3 klo 19.00 Iittala

2. ottelu tiistai 13.3 klo 18.30 Jyväskylä, monitoimitalo

3. ottelu torstai 15.3 klo 19.00 Iittala

(Tarvittaessa 4. ottelu lauantai 17.3 klo 13.00 Jyväskylä, Palokan koulukeskus)

(Tarvittaessa 5. ottelu sunnuntai 18.3 klo 15.00 Hämeenlinna, Elenia Areena)

Muut otteluparit ovat (suluissa runkosarjan sijoitus):

Classic (1.) - SPV (8.)

EräViikingit (3.) - Koovee (5.)

TPS (4.) - Oilers (7.)

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ