Happeen B-pojille täydet 4 pistettä tuplaviikonlopusta
Julkaistu: 12.02.2018 00.00

Happeen B-pojat pelasi viikonloppuna kaksi kovan luokan ottelua kotiareenalla. Perjantaina rytkittiin kumoon toistamiseen SPV ja sunnuntaina vieläkin kovempi TPS. Joukkue sai vihdoin kurottua miinusmerkkisen maalitilastonsa plussalle ja nousi samalla myös sarjan viidennelle sijalle. Pudotuspelipaikosta käydään vielä,kun otteluita on jäljellä 4, kovaa taistelua.

Perjantain SPV ottelu alkoi niinkin huikeilla luvuilla kuin 7-0 , joissa siirryttiin toiseen erään. SPV sai hieman otetta peliin ja kolme maalia Happeen verkkoon. Kolmas oli kotijoukkueen hallintaa ja numeroita kaunisteltiin vielä kolmella. Loppulukemat ei jättäneet sijaa selittelyille. Parempi vei lukemin 11-4. Kaksi tärkeää sarjapistettä Happeelle.

Valmennuksen kommentit:

“Perjantain matsiin SPV:tä vastaan valmistauduttiin kuin playoff-otteluun, olihan joukkueiden välinen piste-ero sen 4 pistettä. Ensimmäinen erä olikin sitten kauden parasta peliä ja erän lopputulos 7-0 oli varsin oikeutettu. Jokainen viisikko sai luotua jatkuvasti paikkoja vastustajan maalille ja maalissa Miika otti pari tärkeää koppia pitäen joukkueen hyvän flown käynnissä.

Kaksi erää sitten enemmän ja vähemmän palloteltiin kelloa pois ja kovin lähelle vihua ei missään vaiheessa päästetty. Kaikkinensa joukkue osoitti erittäin kypsää peliä läpi ottelun.”

Sunnuntaina jatkettiin hyvällä jalalla sitä, mihin perjantaina jäätiin. Ottelun alku oli tasaista kokeilua molemmilta joukkueilta..kumpi upottaa sen ensimmäisen vastustajan verkkoon. Laukauksia ja torjuntoja tuli molempiin päihin ja maalivahdit pysyivät lämpiminä. Alkuerän viimeisellä neljänneksellä TPS sai maalitilin auki ja toiseen erään lähdettiin vieraiden johtaessa .

Siihen jäikin sitten vieraiden nautiskelut. Happee rokotti ajassa 20:57 Miikka Saukkosen komealla maalilla , Ville Suutarin oivaltavasta syötöstä. 25:51 Ville laukoi Larin valmisteluista lukemat 2-1 ja vajaan kahden minuutin perään iski parivaljakko Eetu+Timi jo lukemat 3-1:een. TPS vihellytti pelin poikki ja käytti aikalisänsä. Teki siihen päälle kavennusmaalin 3-2 josta ei kauaa riemua vieraille riittänyt. Eetu Simola rytki vain 4 sekuntia myöhemmin Happeelle neljännen maalin. Toisen erän viimeisellä neljännekselllä Ville ja Miikka viimeistelijänä siistivät talulle luvut 5-2.

Kolmanteen erään lähdettiin kolmen maalin johtoasemissa. Erään mahtui viihdettä jos jonkinmoista myös yleisölle. Jäähyjä, yv:tä,av:ta ja rankkarikin nähtiin kotijoukkueen päässä,jonka Valtteri mallikkaasti torjui. Päätöserän maalit vei lopulta Happee saldolla 4-1. Maalintekijöinä onnistuivat Timi kahdesti, Juho Tepponen ja Janne Jansa.

Ottelun lopputulos 10-3 . Kotijoukkueen aurinkoisimman pelaajan tittelin vei mv Valtteri Laine.

Miikka Saukkoselle ja Timi Kotkalle komeat hattutemput kolmella maalilla!

Ville,Eetu,Tepsi ja Jansa +1 maaleilla tilastoihin.

Viikonloppu oli kaikin puolin onnistunut. Maalivahdit pelasivat huikeat ottelut, Miika Aaltokallio perjantaina ja Valtteri Laine sunnuntaina! Huikeita kundeja!!

Valmentaja Pitkänen myhäili viikonlopun jälkeen tyytyväisenä jakaen kiitosta koko joukkueelle.

“Sunnuntain koitoksessa sarjakärkeä vastaan alku oli tahmeaa johtuen hienoisesta ylilatauksesta mikä johti pieneen mailan puristamiseen maalipaikoissa. Toiseen erään jätkät rentoutui sen verran että kudit alkoi upota hyvin torjuneen tepsi-veskarin selän taaksekin. Kolmas erä esitettiin taas hyvää johtoasemassa pelaamista ja koko pelin esimerkillisesti toiminut takakarvaus piti palloseuran nopeat hyökkäykset tuloksettomina.

Koko viikko oli hieno esitys JOKAISELTA joukkueen vajaalta kolmeltakymmeneltä pelimieheltä!”

Happeen B-junnut kiittää kotiyleisöä kannustuksesta ja treenaa nyt kaksi viikkoa ennen seuraavaa koitosta. 24.2. joukkue matkaa Tampereelle ja vastaan asettuu Classic.

Välissä siis punttitreeniä ja testejä. Työtä tehdään kohti pudotuspelipaikkaa!