Helmikuun tuplapelit Palokassa, SPV ja TPS
Julkaistu: 07.02.2018 00.00

Helmikuun tuplapelit Palokassa, SPV ja TPS

Palokassa pelataan tulevana viikonloppuna B-poikien SM-sarjan kaksi ottelua.

Perjantaina pallo laitetaan keskelle klo 19:30. Vieraaksi saapuu SPV. Joukkue kärkkyy kärkeä viiden pisteen erolla, Happeen ollessa 9 pistettä kärjestä. Runkosarjan otteluita molemmilla on jäljellä niukat 6.

Lokakuiset treffit Seinäjoella päättyi Happeen voittoon lukemin 8-9. Vieraiden vahvuus on säntillinen pelitapa ja tiukassa paikassa joukkueen voimasta kertoo mm. kaksi viimeisintä jatkoaikavoittoa Turkulaisista ja Nokiasta. SPV:n puolustuksen tiedetään olevan kova. Maajoukkue-kokemusta SPV:llä on kolmella pelimiehellä. Merkille kannattaa laittaa pelaajanumero #91 Konsta Haukkala.

Sunnuntaina Palokassa pelataan TPS:ää vastaan. Ottelu alkaa klo 15:30. Turkulaiset pitävät sarjan kärkipaikkaa 13:lla voitetulla ottelulla. Ainoastaan SPV on ollut sille voittamaton. Kun turkulaisilla on enää runkosarjan viisi ottelua jäljellä on pisteet lähteneet SPV:n lisäksi ainoastaan SCU:lle ja KooVeelle.

Happeen aiempi kohtaaminen TPS:n kanssa päättyi tulostaulun tylyihin lukemiin 8-6. Tuolloin hirvipoikia kuritti oikea laituri Verneri Brander (3+1). Reissuun oli lähdetty pelaamaan parasta mahdollista peliä ja niukka tappio jätti ilmaan kutkuttavia kysymyksiä. Otteluhan oli voitettavissa. Sarja oli alussa joten siitä on opittu ja menty hirvirytkeellä eteenpäin. Selvää on, herkkupaloja ei vieraille tipu ja otteluun lähdetään ottamaan se mikä jäi viime kerralla ottamatta.

Maajoukkuekaartia TPS:llä edustavat mv Oskari Fälden ja hyökkääjä Jasper Juuti.

SPV ja TPS kohtaavat sunnuntaina A-junnujen ottelussa, joten nähtäväksi jää, millaisella rosterilla TPS lähtee Happeen haasteeseen vastaamaan.

Kovia otteluita siis tiedossa Palokan viikovaihteeseen.

PE SPV klo 19:30

SU TPS klo 15:30

Tervetuloa Palokkaan kannustamaan Happee hirvijunnut B Voittoihin!

-kuvat ja teksti msuutari-

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ