Happee nujersi jätin vierasottelussa. Oilers kaatui 6-8.
Julkaistu: 19.01.2018 00.00

Palataan ajassa lokakuun kahdeksanteen 2017. Kohtaaminen Happee-Oilers päättyi tuolloin kotijoukkueen karvaaseen tappioon jatkoajalla. Loppulukemat Oilersille 6-7 ja. Happee oli aloittanut hyvällä ilmeellä ja johti ottelua 4-1,kunnes vierasjoukkue alkoi kuroa välimatkaa kiinni ja 4-4- tilanteen jälkeen käytiin kovaa vääntöä loppuun saakka. Espoolaiset olivat tämän pelin tallentaneet muistikirjaansa ja tammikuun kohtaamisessa maksettiin potut pottuina. Oilers laukoi lukemat ensimmäisen 15 minuutin kohdalle 4-0.

Ottelu oli alusta Happeen pojille kovaa kyytiä. Ohessa valmentaja Pitkänen kommentoi ottelusta seuraavaa.

“ Valmistautuminen meni aika reisille ja hyvin latautunut kotijoukkue käytti sen armotta hyväksi ottelun ekalla vartilla. Ekan erän lopussa Oilers otti meidät jäähyn myötä peliin mukaan ja luotto omaan tekemiseen palasi.

Kaksi viimeistä erää vouhotettiin kummankin joukkueen toimesta melkoista "Hawaiji-palloa", parkettialustan antaessa tähän oman lisämausteensa.

Puolustus alkoi toimia ottelun edetessä ja maalilla Laine napsi palloja , osan jopa varsin näyttävästi. Viimeisen 45 minuutin perusteella väitän että oikea joukkue voitti!”

Salibandy on mielenkiintoinen laji. Ottelu voi kääntyä äkkiä ja melkoisestakin takaa-ajoasemasta voi nousta. Sen osoitti hirvilauma varsin kirjaimellisesti. Ykkös-ja kakkosketjut tahkoivat huimat tehot Timi Kotkan tsemppaamina. Jatkoajalle ei tarvinnut tällä kertaa mennä,vaan rytkettä piisasi loppuun saakka. Happee vei lukemat 6-8 ja kotimatkalle lähti Etelän suurseuran jäädyttänyt tyytyväinen joukkue.