Hirviliigan kevätkausi käynnistyy - ilmoittaudu mukaan!
Julkaistu: 02.01.2018 00.00

Hirviliigan kevätkausi käynnistyy - ilmoittaudu mukaan!

Pienen hengähdystauon ja uudelleen resurssoinnin jälkeen Happeen Hirviliiga palaa takaisin parempana kuin koskaan. Hirviliigan kevät 2018 käynnistyy 04.02.2018 ja ilmoittautuminen on nyt avoinna! Suomen parhaimpaan salibandypuulaakisarjaan ovat tervetulleita kaikentasoiset peliporukat, sillä sarjatasoja on kaksi: Harraste ja Kilpa.

Sarjoissa pidetään pelaajakohtaista pistepörssiä, reaaliaikaista tulospalvelua ja sarjan voittajat pääsevät seuraavalle kaudelle puoleen hintaan. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löydät osoitteesta www.hirviliiga.fi.

Hirviliiga on Suomen paras salibandypuulaakisarja. Mukaan Hirviliigaan voit ilmottautua esimerkiksi työporukalla, kaveriporukalla tai vaikkapa omalla harrasteporukalla. Aikaisemmalla pelitaustalla ei ole merkitystä ja mukaan otetaan kaikki joukkueet, jotka haluavat pelaamaan!

Hirviliigan kaikki ottelut pelataan viikonloppuisin Buugi Liikuntakeskuksella (entinen Killerin Liikuntakeskus). Pelipäivä on yleensä sunnuntai ja yksi ottelu kestää noin tunnin. Liigassa pelataan ensin yksinkertainen runkosarja ja tämän jälkeen parhaiten sijoittuneet joukkueet pääsevät pudotuspeleihin, jotka pelataan kerrasta poikki systeemillä. Hirviliigan kausi maksaa 490€ per joukkue.

Ilmoita joukkueesi mukaan täällä!

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ