Eemil Ukkonen ja Happee jatkosopimukseen
Julkaistu: 22.12.2017 00.00

Eemil Ukkonen ja Happee jatkosopimukseen

Happeen ensi kauden joukkueen rakentaminen on päässyt hyvään vauhtiin. Tuoreimpana nimensä jatkosopimukseen raapusti vikkeläjalkainen Eemil Ukkonen.

Nuoresta iästään huolimatta 21-vuotiaalla Ukkosella on meneillään jo viides kausi Salibandyliigassa. Lujaa laukova nuorukainen on pelannut urallaan runkosarjassa 103 ottelua tehopistein 21+24=46.

Ukkonen debytoi miesten maajoukkueessa viime keväänä ja puolustajan kehityskäyrä on osoittanut jatkuvasti ylöspäin. Ukkonen on ehtinyt saalistaa palkintokaappiinsa miesten suomenmestaruuden lisäksi muun muassa nuorten maailmanmestaruuden keväällä 2015.

Ukkonen on tyytyväinen jatkosopimuksen syntyyn.

- Happee tarjosi hyvää pakettia, jossa voi saumattomasti yhdistää urheilun ja mahdolliset tulevat opiskelut. Tuttu ympäristö ja hyvät harjoitteluolosuhteet mahdollistavat laadukkaan harjoittelun sekä kehittymisen urheilijana, hirvipakki valaisee.

- Jatkosopimuksen tekoa edesauttoi tietysti sekin, että joukkueella on edellytykset taistella mestaruudesta myös tulevilla kausilla. Hirvissä on helppo viihtyä, kun joukkue on täynnä hyviä kavereita ja töitä tehdään tosissaan, kuitenkaan unohtamatta sitä pilkettä silmäkulmassa, hän päättää.

Happeen pelaajasopimustilanne kaudelle 2018-2019 (suluissa optiot)

Pelaajien uratilastoihin nimen linkistä.

Maalivahdit

Puolustajat

Hyökkääjät

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ