KOOVEE ottelusta karvas tappio. Viimeisessä kotipelissä vastaan tulee Nokian KrP.
Julkaistu: 05.12.2017 00.00

Sunnuntaina nähtiin 30 minuuttia erinomaista B-poikien salibandyä. Toiset 30 olisikin voitu jättää näkemättä, suorittaa kättelyt ja toivottaa vieraille hyvää kotimatkaa. Lopputulos 1-8 ei hymyilytä. Nolo esitys myös runsaalle katsomolle.

Ensimmäinen erä oli tasaista ja hyvän näköistä peliä molemmilta joukkueilta. Happee jopa hienoisesti hallitsi ensimmäisen jakson. Toiseen erään lähdettiin hyvällä ilmeellä ja saatiin mahdollisuus avausmaaliinkin, kun Kooveen Aatu Naskali rikkoi maalialueella ja Happeelle tarjottiin rangaistuslaukaus. Palloa lähti kikkailemaan Pernu, mutta veto jäi lapsukseksi, eikä ylivoimakaan tuottanut tulosta. Tästä Koovee sai pilkettä silmäkulmaan ja ”kun ette kerran tilaisuutta käytä hyväksi,niin” … Kooveen Juho Elomaa laittoi pallon kotijoukkueen verkkoon ajassa 29:57. Tästä alkoikin vierailijoiden nousu. Happeella ei ollut enää paikkoja. Maalille ei päästy. Hirvijoukkueen hyökkäys ja maalintekoyritykset eliminoitiin täydellisesti. Toisen erän positiivisena asiana mainittakoon, ettei vierasjoukkue saanut kahta ylivoimaansa hyödynnettyä. Av-kentälliset Happeella toimi ja siitä ottelun ainoat papukaijamerkit kotijoukkueelle. Kolmanteen erään lähdettiin vieraitten johtaessa 0-3 lukemin.

Erätauolla ei löydetty uutta vaihdetta peliin ja sama surutyö jatkui kolmannessa. Ajassa 48:33 otettiin aikalisä ja aloitettiin epätoivoinen maalin metsästys ilman maalivahtia. Ajassa 58:21 Lari upotti sen ainokaisen Timin syötöstä ja saatiin sentään Sillanpään nollapeli eliminoitua.

Ottelun tilastot tästä linkistä

Keskushyökkääjä Samu Ylennysmäki vastasi kysymykseen; Mitä oikeastaan tapahtui?

” Viimeistelyyn kaatui ja oli aika heikkoa keskialueen ylitystä.”

Valmentajan kommentit, Ilmari Pitkänen

” Pallollisesti hyvin vaikea peli. Syöttämällä ei saatu palloa liikutettua ja kuljettamalla tehdyt avaukset vastustaja katkoi tehokkaasti”

Alustavalla viikolla harjoittelitte puolustuspeliä?

” Puolustuksen osalta tehtiin merkittävä tasonnosto edelliseen otteluun verraten ja puoli peliä mentiinkin maalittomana”

Mistä sitten johtui, ettei maalinteko sujunut?

” Yksi maali saatiin tehtyä ja sekin kymmenen minuutin 6-5 pyörityksen jälkeen. Yksi on tässä lajissa aivan liian vähän. Kunnia vastustajalle, olivat parempia kentän jokaisella alueella”

9.12. lauantaina pelataan Happeen viimeinen kotiottelu ennen vuodenvaihdetta. Vieraaksi saapuu Nokian Krp. Ottelu vihelletään käyntiin klo 16:45.

Edellinen kohtaaminen päättyi hirvilauman häviöön Raholan montussa. Tuossa ottelussa puolustuspeli ontui, joten sen puolen ollessa nyt kunnossa on odotukset korkealla. Maalintekijöitä löytyy molemmilta joukkueilta ja nähtäväksi jää millä eväillä näätälaumaa lähdetään nujertamaan.

HAPPEE B-pojat toivottaa kaikille suomalaisille HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ. Onnea Isänmaamme 100 v!