Tiikerit saapuu lauantaina Palokkaan
Julkaistu: 23.11.2017 00.00

Tiikerit saapuu lauantaina Palokkaan

"Viikon päästä sit tiikerimetsälle" - #88 viime pelien jälkeen

Tulevana lauantaina on siis C2- poikien Edustusjoukkueella Happee Mustalla edessä ensimmäinen yksittäinen kotipeli SM-sarjassa, kun Tikkurilan Tiikerit Vantaalta saapuvat Palokkaan. Tavallisestihan Tiikereitä tavataan vain Vantaan Tiger Sport- sademetsissä Etelä-Suomessa, mutta nyt laji leviää päivän ajaksi pisteiden metsästysretkelle Keski-Suomen trooppiseen ympäristöön. Hirvilauma on kuitenkin keihään kärkensä terottanut ja valmis taistelemaan pisteistä sarvet edellä. Joukkueet lähtevät peliin samalta viivalta, sillä molemmat ryhmittymät kärsivät sarjan yksittäisten pelien avausviikonloppuna tappiot, Tiikerit joutui toteamaan EräViikingit vahvemmakseen lukemin 6-10, ja me...noh, kaikki tietää jo miten meille kävi Mikkelin päässä.

Vastustajien ihon allehan päästiin jo karsintojen jälkeen, kun Instagram- tilillämme ilmoitimme Tiikerit pienellä riskillä helsinkiläiseksi joukkueeksi (FB.n puolella mentiin varmemman kautta käyttämällä muotoa "jostain etelästä"). Kuittihan tuolta etelän suunnalta heti tuli, että oikea kirjoitusasu on "Tikkurilan Tiikerit, Vantaa". Ja selvennetään asiaa vielä Wikipedian tarjoamalla faktalla: "Tikkurila (ruots. Dickursby) (tirsk ;D anteeksi, ei saa nauraa. Ruotsi on hieno kieli.) on kaupunginosa Tikkurilan suuralueella, Vantaan itäosassa, Helsingin rajan tuntumassa". Ja sama jyväskylän kielellä: Tiikerit tulee jostain helsingin läheltä. Ja ne lentopallo- Tiikerit tulee sitten Kokkolasta (Karleby på svenska).

Tiikereistä ei Happeella juuri minkäänlaista kokemusta ole, mitä nyt allekirjoittanut voi omasta puolestaan sanoa, että Korkeasaaressa niitä on tullut nähtyä ja joskus on Pitkävetokupongilta Tiikerit löytynyt (tais kyllä olla se Kokkolan versio). Tiikerithän teki viime kaudella todella kovan tempun, kun se selvisi jo vuotta nuorempana C2- poikien SM-sarjaan Classicin tavoin. Sarja tarjosi raitaturkeille lähinnä vaan kokemusta, mutta se on tällä kaudella joukkueella selkeä kilpailuetu, sillä heillä on muita joukkueita enemmän kokemusta näistä 3x20 minuutin peleistä.

Rosterihan Tiikereillä kuitenkin heikkeni viime kaudesta huomattavasti, kun mm. joukkueen superkaksoset Benjamin ja Daniel Tenhonen sekä ykkösmaalivahti Arno Aymard vaihtoivat EräViikinkien riveihin. Laatua joukkueesta silti löytyy etenkin hyökkäyspelaamiseen: alkukauden tehokkain tutkapari on ollut ykköskentän #19 Aleksi Lindgren - #93 Juuso Turunen (turnausvaiheen tehot kahdeksassa pelissä 11+1 ja 1+11) ja hurjalla laukauksella varustettu puolustaja #29 Valtteri Järnfors on iskenyt jo puolustajalle kunnioitettavat kuusi maalia tällä kaudella (joista peräti kolme viime pelissä ErVin verkkoon!) ja tehnyt myös C1-poikien SM-sarjassa kolmeen peliin tehot 1+4. Kokonaisuudessaan joukkueen vakuuttavin pelaaja on kuitenkin monipuolinen ja oikeastaan mitä pelipaikkaa tahansa pelaava, täksi kaudeksi Blackbirdseistä (Keravan mustarastaista, ei Jyväskylässä tunnetummasta FCJ Blackbirdistä) Tiikereihin siirtynyt #97 Julius Juden. Torjuntavastuun ovat alkukaudesta jakaneet Hugo Häivälä ja Emil Lindroos.

Menneen viikon on Happee treenannut laadukkaasti ja case- Hatsina on jo menneen syksyn lehtiä (toki tärkeä oppitunti on kirjattu ylös tulevaisuutta varten, ettei toista kertaa eksytä polulta ;)) Varsinaista tiikereiden metsästylupaa ei WHO.lta saatu (huono vitsi), joten keskitytään siihen että kaksi sarjapistettä jää lauantaina Palokkaan.

Ottelun Seuraa häntä- pelaajat:

#8 Miro Oksanen, Happee

TPS- ottelussa sattunut ikävä loukkaantuminen on nyt selätetty ja Miro pääsee taas irti! Miro esiintyi loukkaantumiseensa asti tasaisesti kaikissa pelaamissaan SM-sarjan otteluissa, ja pienen breikin jälkeen pelihalut ovat sen verran korkealla, että lauantaina on odotettavissa kovaa rytkettä ainakin Oksasen pojan puolesta! Tehojakin on kulisseissa lupailtu... ;)

#97 Julius Juden, Tiikerit

Tiikereiden kirkkain timantti Juden on esiintynyt alkukaudesta sekä hyökkääjän että pakin tontilla. Juden on isokokoinen ja taitava pelaaja, jonka saadessa pallon on vastustajien oltava aina varuillaan. Hän tekee ympärillään olevista pelaajista jatkuvasti parempia, mutta omaa myös loistavan laukauksen, jolla on alkukaudesta SM-sarjassa isketty jo kuusi maalia.

Jokainen jyväskyläläinenhän fanimme löytää itsensä lauantaina Palokan lehtereille, mutta etäkannattajat (paitsi Pohjois-Koreasta, teillä taitaa valitettavasti olla jotain rajoituksia tän valtamedian kanssa, pahoittelut!) voipi seurata peliä YouTuben kautta. Kokoonpanot ja muut statsit löydät Liiton tulospalvelusta sitten lauantain aikana, niin on tilastoniiloillekin jotain kytättävää.

Lauantaina siis kaikki sankoin joukoin täyttämään Palokan koulukeskuksen katsomon lehterit. Kentällä on rytkettä luvassa, joten toivottavasti yleisössäkin riittää ääntä! Ottelu alkaa klo 13.45, ja peliin luonnollisesti vapaa sisäänpääsy. Paikalla myös kioski.

- JK -

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ