Kimmo Halmetojasta Osuuskunta Hirvirytkeen toiminnanjohtaja!
Julkaistu: 13.09.2017 00.00

Kimmo Halmetojasta Osuuskunta Hirvirytkeen toiminnanjohtaja!

Happeen toiminnan tukemiseksi vuosi sitten perustettu osuuskunta Hirvirytke palkkasi ensimmäisen päätoimisen työntekijän. Osuuskunnan tavoitteena on ensisijaisesti kehittää koko Happeen toimintaa ja tukea miesten liigajoukkueen myyntiä ja markkinointia.

"Toimintamme ensimmäinen vuosi oli käytännössä uuden asian opettelua ja ajatukseen tutustumista. Teimme myös hieman liikevaihdollista tulosta kesän jäätelönmyynnin myötä. Kuluneen vuoden aikana kirkastui ne toimintamallit, joilla tulemme toimimaan kuluvan kauden aikana.

Meille oli ensisijaisen tärkeää löytää osuuskuntaan hyvä ja pätevä toiminnanjohtaja, joka pystyy vastaamaan päivittäisestä operatiivisestä toiminnasta. Kimmo on tähän tehtävään erittäin hyvä ja kokenut henkilö vankan seuratyökokemuksen myötä. Meillä on paljon opiskelijoita, jotka osallistuvat koulutuksiensa myötä päivittäiseen toimintaan ja siksi on oleellista, että päivittäisen toiminnan organisointi on ammattimiehen käsissä", asiaa kommentoi Happeen toiminnanjohtaja ja osuuskunnan puheenjohtaja Pasi Kotilainen.

Halmetoja aloitti toiminnanjohtajan pestin 11.9.2017. Hän itse kommentoi alkanutta pestiään innokkaana. "Noin 20 vuotta olen toiminut seuroissa vapaaehtoistyössä jalkapallon ja salibandyn parissa. Nyt on mukavaa, kun pääsee tekemään tätä ihan päätoimisena työnä. On mukavaa päästä työskentelemään urheilevien nuorten ja aikuisten parissa. Lisämausteensa tuo myös uudet opiskelukuviot, jotka mahdollistuivat Happeen kautta. Paljon on tullut uran varrella opiskeltua ja varmasti opiskelut jatkuvat jollain tavalla läpi elämäni".

Happeen ja MCID:n kautta Kimmo aloittaa työnkahden eri tutkinnon opiskelut. MCID:n mestarivalmentajatutkinnon sekä Johtamisen erikoisammattitutkinnon (JET).


Kimmo Halmetoja

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ