Iso ryöstö Raholasta - 3 pointtia KrP-pelistä
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 04.12.2022 19.07

Iso ryöstö Raholasta - 3 pointtia KrP-pelistä

Eilisillan katkeran tappion jälkeen Hirvilauma palasi kentälle sisuuntuneena ja nappasi todella arvokkaan voiton Nokian KrP:stä. KrP johti ottelua 2-0 ja 3-1, mutta viimeisen 15 minuutin aikana Happee tykitti 4 maalia ja nappasi näin 3-5 voiton ja täydet kolme pistettä kotimatkalle. Joukkue osoitti isoa luonnetta ja tahtoa, nämä pisteet maistuvat ehkä parhaimmilta koko kaudella. Maalinteossa onnistuivat Roni Laasonen, Kaapo Siekkinen, Perttu Koljonen ja Teuvo Kinnunen kahdesti. Pietari Jääskeläinen oli pelipäällä ottaen isoja torjuntoja. Voitto oli Pietsulle kauden neljäs.

Vaikeuksien kautta voittoon

Edellisillan peli näkyi ja tuntui joukkueessa vielä ottelun kaksi ensimmäistä erää, sekä fyysisesti että henkisesti. Joukkue ei kuitenkaan vaipunut epätoivoon vaan käänsivät mielialan kiukuksi, mikä näkyi viimeisessä erässä. Kaapo Siekkisen kavennus 3-2:een lähes heti KrP:n mentyä kahden maalin johtoon oli äärimmäisen tärkeä ja siitä saatiin uskoa, että vielä täältä tullaan. Happee syötti KrP:lle sen omaa myrkkyä, ratkomalla pelin viimeisillä sekunneilla.

Isot pisteet sarjataulukkoon

Ennakossa nostettiin esille viikonlopun otteluiden merkitys sarjataulukon kannalta. 3/6 pistettä saatiin napattua, mikä maistuu huomattavasti paremmalta kuin nolla pinnaa. Happee nousee takaisin nelospaikalle, tasapisteille Classicin kanssa ja vain pisteen päähän kakkossijalla olevasta Oilersista. KrP on pisteen päässä viidentenä ja SPV kahden päässä kuudentena. Tappiolla tänään oltaisiin oltu kuudentena. Huomattavasti mukavammat lähtökohdat tuleviin otteluihin.

Teuvo Kinnunen nousi kokoonpanoon ja ratkaisi heti

Teuvo Kinnusen edellinen ottelu pelaavassa kokoonpanossa oli lokakuun lopulla OLSia vastaan. Tänään hän sai paikan ykköskentän vasemmalta laidalta ja toimitti samantien. Tepi vapautti Laasosen läpiajoon Hirvien avausmaalissa, iski voittomaalin rankkarista ajassa 59.42 ja vielä 10 sekuntia myöhemmin iski sinetin ottelulle tyhjään maaliin. Kaikesta näki, että Tepi halusi ratkaista tämän ottelun ja nämä olivat aivan varmasti isoja onnistumisia myös miehelle itselleen. Kinnunen on iskenyt tällä kaudella tehot 10+7=17.


Hirvipörssi:

Teuvo Kinnunen 2+1
Roni Laasonen 1+1
Perttu Koljonen 1+0
Kaapo Siekkinen 1+0
Jami Manninen 0+1
Eppu Suhanto 0+1


Back-to-back viikonlopun jälkeen siirrytään pienelle huilille, kun seuraava kamppailu käydään vasta parin viikon päästä, 15.12 Nurmon Jymyä vastaan. Ennen joulua on vielä kaksi ottelua, kun 17.12 pelataan vielä FBC Turkua vastaan. Molemmat näistä otteluista Hirviteatterissa - HANKI ENNAKKOLIPPUSI NYT

Kuva: Juhani Järvenpää