Miko Hassinen jatkaa vuoden sopimuksella Happeessa
Julkaistu: 20.04.2021 00.00

Miko Hassinen jatkaa vuoden sopimuksella Happeessa

Miko Hassinen nähdään jatkossakin Happeen maalilla.

Jyväskylästä kotoisin oleva 22-vuotias maalivahti jatkaa Happeessa vuoden sopimuksella. Juniori-iästä lähtien Happeeta edustanut Hassinen iloitsee jatkosopimuksestaan Hirvipaidassa ja kokee menneen kauden olleen vaihteleva, mutta nousujohteinen kasvutarina:

”Tottakai on hienoa jatkaa Happeessa, jossa tullut käytännössä koko ura junnuista lähtien pelattua. Meillä on laadukas joukkue kasassa täynnä hyviä jätkiä niin mikäs sen parempaa! Viime kaudella oli koko joukkueella syksyllä vähän vaikeeta, mutta sit saatiin hyvä draivi päälle joulun jälkeen ja tulosta alko tulemaan joukkueena, mutta puolivälierissä sit harmittava game 7 tappio. Kokonaisuudessaan hieno kasvutarina kuitenkin. Ensi kaudella ei mikään muu, kun mestaruus kelpaa ja sitä lähetään nyt hakemaan!”

Kesällä joukkue tekeekin niin yhdessä kuin yksilöinä kovasti töitä kohti mestaruutta. Treenit kohti ensi kautta ovat jo käynnissä ja Miko Hassisellakin on selkeät sävelet kesälle:

”Kesä mennään kovaa niinku aina! Eniten pitää keskittyä maalissa liikkumiseen ja tekniikkaan. Ja hauis voit tietenkin aina olla vähän isompi!”

Jatkosopimuksen kunniaksi Miko Hassisen Game Worn pelipaidan ostajalle (hinta 99€) kausikortti kaupan päälle!

HappeeShopiin ostoksille


Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ