Otteluraportti: Happee murskasi Näädät Nokialla
Julkaistu: 09.03.2021 00.00

Puolivälieräsarjan kolmas ottelu pelattiin Nokialla tiistai-iltana, jolloin nähtiin Happeelta erittäin maalirikas näytös.

Jo ensimmäisen seitsemän minuutin jälkeen Hirvet olivat karanneet 0-2 johtoon ensin Jonne Junkkarisen ylivoimamaalilla, kun Nokian KrP:llä oli liian monta pelaajaa kentällä ja sen jälkeen Lassi Kotovaaran osumalla.

Toista erääkään ei ehditty pelata kuin vajaa seitsemän minuuttia, kun Paul Kotilainen ujutti oikeasta kulmasta Roni Laasosen syötöstä pallon verkkoon. Tämän jälkeen Peter Kotilainen tarjoili Roni Laasoselle paikat, josta Laasonen iski Hirvilauman 0-5 johtoon.

Kolmas erä jatkoi edellisten tarinaa ensin Paul Kotilaisen maalilla, jonka jälkeen Roni Laasonen iski hattutempun ja kolmannen maalinsa nokialaisten tyhjään maaliin. Tämän jälkeen Ilmari Aarela iski alivoimalla maalivahti Markus Laakson syötöstä ja Peter Kotilainen viimeisteli isäntien illan.

Ottelun loppulukemat oli 0-9 ja joukkueessa tehokkaimpina olivat Paul Kotilainen 2+1, Roni Laasonen 3+2 sekä Markus Laakso, 23 torjunnalla sekä nollapelillään.

Otteluvoitot ovat nyt Happeelle 2-1 ja pelit jatkuvat torstaina 11.3. klo 18.30 Hirviteatterissa Jyväskylässä.