Otteluraportti: Nokian KrP oli tyly vieras puolivälieräsarjan toisessa kohtaamisessa
Julkaistu: 07.03.2021 00.00

Sunnuntai-iltana Jyväskylässä pelattiin pudotuspelien puolivälieräsarjan toinen ottelu.

Happeen Peter Kotilainen avasi ottelun maalihanat jo ensimmäisen minuutin jälkeen Roni Laasosen syötöstä. Tämä jäikin ensimmäisen erän ainoaksi maaliksi, eikä KrP onnistunut tasoittamaan tilannetta ylivoimallaankaan Paul Kotilaisen ollessa jäähyllä mailaan lyömisestä.

Toisessa erässä nokialaiset painoivat ohi ensin Valtteri Viitakosken osumalla, jonka jälkeen Joonatan Kovanen sekä Mikko Laakso veivät KrP:n 1-3 johtoon ylivoimamaaleillaan. Rangaistuslaukauksia Happeelle tarjottiin toisessa ja kolmannessa erässä, mutta Peter Kotilainen ei onnistunut kummallakaan kerralla ohittamaan KrP:n maalivahtia Miro Tuomalaa.

Nokian Joona Rantala vei kolmannessa erässä näätälauman jo 1-4 johtoon ja Mikko Laakso kasvatti eron 1-5 laukomalla tyhjään maaliin. Kolme sekuntia ennen erän loppua Happee pelasi ilman maalivahtia ja Peter Kotilainen löi vielä 2-5 tauluun Joel Lahden syötöstä.

Puolivälieräsarja on nyt tasatilanteessa 1-1. Kolmas puolivälierä pelataan Raholassa tiistaina 9.3. klo 18.30.