Otteluennakko: Viikon ottelutauon jälkeen Happee kohtaa Steelersin
Julkaistu: 09.02.2021 00.00

Otteluennakko: Viikon ottelutauon jälkeen Happee kohtaa Steelersin

Viikon ottelutauon jälkeen Happee on valmis pelaamaan runkosarjan viimeiset ottelut.

Seitsemän päivän sisään Hirvet pelaavat kolme ottelua, joista ensimmäinen on keskiviikkona 10.2. Hämeenlinnassa Steelersiä vastaan. Tällä hetkellä Steelers pitää sarjataulukossa 11.sijaa ja on niukasti karsintapaikan ulottumattomissa. Steelers on väläytellyt kuitenkin vahvaa tekemistään haastaen muun muassa Classicin viikko sitten jatkoajalle asti.

Steelersin entinen hyökkääjä, Happeessa ensimmäistä kauttaan pelaava Samuli Grönfors uskoo viikon ottelutauon tehneen hyvää koko hirvilaumalle:

”Uskon, että viikon akkujen lataus näkyy lentokelinä äijien liikkeessä. Ensimmäisessä kohtaamisessa Steelersiä vastaan uhosin, että lyödään murskalukemat taululle, niin ennakoidaan nyt vähän tiukempaa peliä. Steelers on hyvä puolustamaan ja on tällä kaudella näyttänyt, että pystyy hyvänä päivänä kiusaamaan mitä vaan jengiä. Toivottavasti niillä on huono päivä keskiviikkona...”

Vaikka runkosarjan loppupään ottelut ovat tiiviillä aikataululla, kokee Grönfors Happeen olevan siihen valmiina:

”Joo kova ottelurytmi on, mutta playoffeissa käsittääkseni mennään samassa tahdissa, joten saadaan hyvää harjoitusta myös sen suhteen. Ollaan kaikki niin kovassa fyysisessä kunnossa, ettei tällainen ottelurypäs pitäisi olla mikään ongelma.”

Forssan Tammelasta kotoisin oleva hyökkääjä on viihtynyt Keski-Suomessa, mutta yhtä asiaa hän ikävöi:

”Vaikka elämä Jyväskylässä on kohdellut hyvin ja olen onnellisempi kuin koskaan, kelit on vähän turhan kylmiä kun oon tottunut etelässä lämpimiin talviin. Ei siis ole tullut Hämeenlinnaa ikävä, Forssaa ja sen ilmastoa kylläkin.”

Steelers-Happee keskiviikkona 10.2. klo 18.30. Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta sitä voi seurata Ruudun kautta!

"Suomalainen perheyritys Tietoakseli tarjoaa taloudellisen neuvonannon, taloushallinnon, tilintarkastuksen sekä yritysjärjestelyjen keskitettyä osaamista seitsemässä toimipaikassaan. Osaaminen, tietojärjestelmät sekä toimintatavat Tietoakselilla ovat alan huippuluokkaa, jonka lisäksi heillä on sertifioitu laadunhallintajärjestelmä. Sähköisen taloushallinnon edelläkävijänä Tietoakseli toteuttaa vaativatkin sähköisen taloushallinnon projektit. Tietoakselin perusarvoihin kuuluvat rohkeus, rehtiys sekä yhdessä tekeminen. Kaudella 2020-2021 Tietoakseli on yksi Happeen yhteistyökumppaneista."


Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ