Kuusi pelaajaa Happeesta mukana maajoukkue-edustuksissa
Julkaistu: 02.02.2021 00.00

Kuusi pelaajaa Happeesta mukana maajoukkue-edustuksissa

Kuusi miestä Happeesta on mukana tämän viikon aikana maajoukkue-edustuksissa Eerikkilässä.

U19-joukkue leireilee 2.-5.2.2021 ja valmistautuu kohti MM-kilpailuja pitkälti jo kisajoukkueen rungolla. U19 MM-kilpailuiden on määrä olla tänä keväänä Tšekissä. Happeen hyökkääjä Matti Minkkinen on leirityksessä mukana.

Samaan aikaan Eerikkilässä on tiivistetty U23-miesten ryhmä, josta Happeesta on mukana hyökkääjä Kaapo Siekkinen. U23-joukkue sparraa MM-kisoihin valmistautuvaa U19-ryhmää ja joukkueet pelaavat harjoitusottelut 3.2 ja 4.2.

Miesten maajoukkueessa nähdään yhteensä 30 pelaajaa, jotka kokoontuvat Eerikkilään 5.-6.2.2021. Happeesta mukana ovat hyökkääjät Jami Manninen ja Peter Kotilainen sekä puolustajat Jonne Junkkarinen sekä Eemil Ukkonen. Joukkue valmistautuu kohti Helsingin MM-kotikisoja, joiden on määrä olla joulukuussa 2021. Leirin ohessa miehet antavat näyttöjä kesän leirityksiä varten, jolloin käynnistyy valmistautumisen loppuvaihe kohti kotikisoja.

- Laajalla rintamalla on kutsuttu pelaajia Happeesta maajoukkueeseen ja se lämmittää kyllä kovasti. Yksi kauden tavoitteista on joukkueena menestymisen lisäksi kehittää myös yksilöitä eteenpäin ja kun pelaajia maajoukkueen leireille valitaan, niin jotain on varmasti tehty oikeinkin. Kertoo päävalmentaja Tero Kotilainen.

- Harmi ettei U16 maajoukkue pystynyt koronan takia kokoontumaan joulukuun alussa, sillä sielläkin meillä oli 2 pelaajaa valittuna leirille. Ei ihan tule mieleen, milloin viimeksi Jyväskylästä olisi U16 maajoukkueeseen tullut valintoja. Se kertoo siitä, että meillä seurassa juniorivalmentajat tekevät arvokasta työtä oikealla tavalla nuorempien pelaajien kanssa. Eri ikäluokista niin sanottuja "1. korin pelaajia" meidän täytyy pystyä tuottamaan hirvipolulta jatkossakin, jos haluamme tulevaisuudessakin kilpailla kirkkaimmista mitaleista Jyväskylässä. Hyvällä tiellä ollaan sen suhteen, lisää Kotilainen.

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ