Otteluraportti: Happeella kuuden pisteen viikonloppu
Julkaistu: 01.02.2021 00.00

Happee nappasi täydet kuusi pistettä kahden pelin viikonlopusta.

Lauantai-iltana Jyväskylässä käytiin kovaa vääntöä tärkeistä runkosarjapisteistä Happeen ja SPV:n välillä. Jo ensimmäisen minuutin jälkeen Matti Minkkinen iski avausmaalin ja siirsi Happeen 1-0 johtoon. 10 minuuttia myöhemmin SPV tasoitti tilanteen, kunnes Peter Kotilainen löi lukemat 2-1. Avauserä päättyi lukemiin 2-2.

Toinen erä jatkui tiukkana ja Kaapo Siekkinen sai Hirvet taas johtolukemiin 3-2. SPV kuitenkin kiri nopeasti rinnalle ja ohi kahdella maalilla, kunnes Minkkisen Matti pääsi iskemään jälleen tilanteen tasoihin. Toiselle erätauolle lähdettiin lukemissa 5-4 Roni Laasosen ansiosta.

Kolmatta erää ehdittiin pelaamaan vain 50 sekuntia, kun Jonne Junkkarinen iski alivoimalla Happeen viimeisen maalin. Kolmas erä oli täynnä vauhtia ja tiukkaakin tiukempaa vääntöä, SPV onnistui kaventamaan yhdellä ylivoimamaalilla, ottelu päättyi lukemiin 6-5 ja kolme pistettä jäi Monitoimitalolle.

Heti seuraavana päivänä joukkue matkasi Tikkurilaan Tiikereiden vieraaksi.

Tiukkaa vääntöä nähtiin myöskin sunnuntai-illassa Tikkurilan urheilutalolla, kun Happee lähti jahtaamaan neljättä perättäistä voittoaan. Jälleen Matti Minkkinen pääsi iskemään avausmaalin ensimmäisessä erässä kymmenen minuutin jälkeen. Tasaisen erän jälkeen ensimmäiselle erätauolle lähdettiin tilanteessa 1-1.

Toisessa erässä Juuso Heikkinen ja Paul Kotilainen siirsivät Hirvet jo 1-3 johtoon, kunnes Tiikereiden Janne Salonen ja Emil Kallio kiri rinnalle. Näin ollen toisellekin erätauolle lähdettiin tasalukemissa 3-3.

Kolmannesta erästä ei yritystä puuttunut ja molemmat joukkueet tekivät kaikkensa saadakseen jaossa olevat kolme pistettä mukaansa. Erän onnistujana oli Jami Manninen, joka iski erän ainoan maalin ja Happee voitti ottelun lukemin 3-4 varmistaen neljännen perättäisen voittonsa sekä paikan pudotuspeleissä.

Tulevan viikon joukkue ottaa kevyemmin ja latailee akkuja kauden viimeisiä runkosarjaotteluita varten.

Seuraavan kerran Hirvilauma pelaa keskiviikkona 10.2. kun bussi suuntaa kohti Hämeenlinnaa Steelersin vieraaksi.