Otteluennakko: Nokian KrP saapuu Hirvien vieraaksi
Julkaistu: 22.01.2021 00.00

Otteluennakko: Nokian KrP saapuu Hirvien vieraaksi

Lauantaina 23.1. Happeen vastaan asettuu sarjassa toista sijaa pitävä Nokian KrP.

Nokian KrP on läpi kauden näyttänyt vahvaa tekemistään ja on vain yhden pisteen päässä sarjan kärkipaikasta. Lokakuussa joukkueiden kohdatessa Raholan Liikuntakeskuksessa KrP vei voiton lukemin 9-3.

Viime viikonloppuna pelattu Happee-Jymy ottelu päättyi murskalukemiin 21-5, josta Hirvet saivat puolustaja Joel Lahden mukaan hyvää vauhtia tulevalle lauantaille:

”Hyvin ollaan pystytty valmistautumaan lauantain otteluun. Jymy-ottelun tuoma itseluottamus on näkynyt myös tämän viikon reeneissä ja tekemisen laatu on ollut korkea.”

”Lauantaina tulee varmasti olemaan todella kova peli, ihan täysin erilainen kuin viime viikonloppuna. KrP on pelannut hyvin läpi kauden, mutta viime aikoina heidän pelinsä on ollut erityisen laadukasta. Ei oo sattumaa, että lauantain vastustajalla taitaa olla nyt yhdeksän ottelun voittoputki ja keskiviikkona pystyivät vielä nujertamaan Classicinkin Suomen Cupin välierässä. On toki myös erityisen mukava päästä pelaamaan vanhoja pelikavereita ja samalla hyviä ystäviä vastaan. Erityisesti odotan innolla, että minkälainen mailakriisi Jalo Kouvosella on tällä kertaa.”

Vastaan asettuva KrP on kovassa iskussa ja tulevassa ottelussa Lahti näkee puolustuspelin olevan avainasemassa:

”Puolustuspelin täytyy olla timanttia. Vastustajan hyökkäysvoima on varmasti koko lajiväen tiedossa. Heidän hyökkääjänsä ovat poikkeuksellisen liukkaita ja taitavia kavereita, joten heidän kanssaan täytyy olla tarkkana. Ja totta kai puolestaan omissa maalipaikoissa pitää olla tehokas ja pistää kylmästi palloa pussiin. ”

Oman kautensa puolustaja kokee nousujohteiseksi:

”Oma kausi on ollut ailahteleva. Syksyllä oli melko paljon kentän ulkopuolista kuormaa ja se vaikutti myös pelaamiseen. Sain kuitenkin opinnot valmiiksi viime vuoden lopussa ja nyt arki tukee pelaamista huomattavasti paremmin. Uskon, että niin omat kuin joukkueenkin otteet paranevat varmasti tämän alkuvuoden/kevään edetessä. Toivotaan, että pelejä pelataan vielä pitkään ja että saadaan pelata kauden tärkeimmät ottelut myös katsojien läsnä ollessa!”

Happee – Nokian KrP la 23.1.2021 klo 18.30.

Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta sitä voi seurata Ruudun kautta!

"LähiTapiola Keski-Suomi on yksi LähiTapiola-ryhmän 19 itsenäisestä alueyhtiöstä. Keskeisin tavoitteemme on erinomaisen asiakaskokemuksen tuottaminen asiakkaillemme eli omistajillemme. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme hyvinvointia ja menestystä elämän kaikissa käänteissä, ja visionamme on tarjota suomalaisille turvallisempaa ja terveempää elämää. Elämänturva merkitsee asiakkaillemme kokonaisvaltaista ja ennakoivaa palvelua."

"Keskisuomalaisten yritysten ja ihmisten pärjääminen on myös tulevaisuudessa meille elintärkeä asia. LähiTapiola Keski-Suomella on 78 000 henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakasta. Työllistämme alueellamme 94 työsuhteista työntekijää sekä 29 yrittäjäsuhteista edustajaa. Välillisesti työllistämme suuren joukon esim. yhteistyökumppaneidemme työntekijöitä. Yrityksemme ja työntekijöidemme maksamat verot jäävät hyödyttämään toimialuettamme. Haluamme tukea yhteistyökumppanuudella mm. toimialueemme urheiluseuroja ja sitä kautta edistää erityisesti lasten ja nuorten liikuntamahdollisuuksia. Elämänturvayhtiönä meille on tärkeää, että voimme turvata paikallisten urheiluseurojen toimintaa ja jatkuvuutta."

Lähitapiola on Happeen ja liigapelaaja Joel Lahden yhteistyökumppani.



Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ