Organisaatio

Happee ry organisaatio

Happee ry:n yhdistystoiminnan rakenne on esitelty alla olevan organisaatiokaavion avulla. Toimenkuvat on kuvattu sen alapuolelle. Lisätietoja yhdistyksen käytännön toiminnasta antaa seuran puheenjohtaja Vesa Pölkki ja toiminnanjohtaja Pasi Kotilainen.

Seuran hallituksen jäsenet valitaan vuosikokouksessa. Kaudella 2020-2021 hallitus koostuu kolmesta jäsenestä, Vesa Pölkki (puheenjohtaja), Babek Fath (varapuheenjohtaja) ja Timo Kovala (sihteeri). Nämä tehtävät ovat luottamustoimia.

Organisaatiokaavio

Julkaistaan myöhemmin.

Toimenkuvat

Valmennuspäällikkö Tero Kotilainen (Puolipäiväinen)

Valmennuspäällikön tehtävänä on koko seuran urheilutoiminnan linjaus, pelaajapolun toteutuminen ja kehittäminen seurassa yhdessä toiminnanjohtajan ja junioripäällikön kanssa. Hän vastaa Miesten, Naisten ja juniorijoukkueiden valmennustoiminnasta. Valmennuspäällikön lähin esimies on seuran toiminnanjohtaja. Valmennuspäällikkö raportoi seuran hallitukselleja esimiehelleen tehtävistään. Valmennuspäällikkö kehittää seuran pelaaja- ja valmennustoimintaa. Hän vastaa ohjaajien ja valmentajien rekrytoinnista sekä seuran sisäisestä koulutuksesta sekä valmennusmateriaalin tuottamisesta seuralle. Valmennuspäällikkö toimeenpanee liiton koulutus- ja valmennusjärjestelmiä, toimii palauteenantajana valmentajille niin palavereissa, harjoituksissa, kuin otteluissakin. Hän toimii urheilutoiminnan yhteyshenkilönä Salibandyliittoon päin. Valmennuspäällikkö osallistuu mahdollisuuksien mukaan Salibandyliiton sekä muiden koulutusorganisaatioiden koulutuksiin ja muihin valmennuspäällikön toimeen liittyviin tapahtumiin.

Miesten liigajoukkueen Manageri Petri Kauko (Kokoaikainen)

Managerin tehtäviä ovat Happeen miesten liigajoukkueen toiminnan koordinointi, organisointi, kehittäminen, myynti ja markkinointi. Manageri raportoi seuran hallitukselle managerin toimeen liittyvistä tehtävistä sekä strategian tavoitteiden toteutumisesta. Hänen lähin esimiehensä on seuran puheenjohtaja. Hän vastaa myös liigajoukkueen myynti- ja markkinointitiimin johtamisesta. Manageri pitää yhteyttä myös liigajoukkueen sisäisiin kuin ulkopuolisiin tahoihin; yhteistyökumppaneihin, hallitukseen, salibandyliittoon, salibandyliigaan, asiakkaisiin, viranomaisiin ja muihin jotka kuuluvat toimintaympäristöön.


   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat