Organisaatio

Happee ry organisaatio

Happee ry:n yhdistystoiminnan rakenne on esitelty alla olevan organisaatiokaavion avulla. Toimenkuvat on kuvattu sen alapuolelle. Lisätietoja yhdistyksen käytännön toiminnasta antaa seuran puheenjohtaja Vesa Pölkki ja toiminnanjohtaja Pasi Kotilainen.

Seuran hallituksen jäsenet valitaan vuosikokouksessa. Kaudella 2018-2019 hallitus koostuu kolmesta jäsenestä, Vesa Pölkki (puheenjohtaja), Babek Fath (varapuheenjohtaja) ja Timo Kovala (sihteeri). Nämä tehtävät ovat luottamustoimia.

Organisaatiokaavio

organisaatiokaavio happee

Toimenkuvat

Toiminnanjohtaja Pasi Kotilainen (Oman toimen ohella)

Toiminnanjohtajan tehtäviä ovat Happee ry:n toiminnan koordinointi, johtaminen, organisointi ja kehittäminen. Hän toimii seuran valmennus- ja junioripäällikön sekä miesten liigajoukkueen toiminnanjohtajan esimiehenä. Toiminnanjohtaja raportoi seuran hallitukselle toiminnanjohtajan toimeen liittyvistä tehtävistä sekä strategian tavoitteiden toteutumisesta. Hän vastaa myös ikäkausijoukkueiden harjoitusvuorojen jakamisesta joukkueille ja harjoitusryhmille. Toiminnanjohtaja ehdottaa toimihenkilöiden valintojen tekemisistä hallitukselle, järjestää ja kehittää sisäistä koulutustoimintaa yhdessä Valmennuspäällikön ja Junioripäällikön kanssa. Toiminnanjohtaja pitää yhteyttä eri tahoihin, niin järjestön sisäisiin kuin ulkopuolisiin; hallitukseen, työntekijöihin, asiakkaisiin eli pelaajiin ja heidän vanhempiinsa, yhteistyökumppaneihin, salibandyliittoon, viranomaisiin ja muihin jotka kuuluvat toimintaympäristöön.

Valmennuspäällikkö Tero Kotilainen (Puolipäiväinen)

Valmennuspäällikön tehtävänä on koko seuran urheilutoiminnan linjaus, pelaajapolun toteutuminen ja kehittäminen seurassa yhdessä toiminnanjohtajan ja junioripäällikön kanssa. Hän vastaa Miesten, Naisten ja juniorijoukkueiden valmennustoiminnasta. Valmennuspäällikön lähin esimies on seuran toiminnanjohtaja. Valmennuspäällikkö raportoi seuran hallitukselle ja esimiehelleen tehtävistään. Valmennuspäällikkö kehittää pelaajatoimintaa sekä valmennustoimintaa. Hän vastaa ohjaajien ja valmentajien rekrytoinnista sekä seuran sisäisestä koulutuksesta sekä valmennusmateriaalin tuottamisesta seuralle. Valmennuspäällikkö toimeenpanee liiton koulutus- ja valmennusjärjestelmiä, toimii palauteenantajana valmentajille niin palavereissa, harjoituksissa, kuin otteluissakin. Hän toimii urheilutoiminnan yhteyshenkilönä Salibandyliittoon päin. Valmennuspäällikkö osallistuu Salibandyliiton sekä muiden koulutusorganisaatioiden koulutuksiin ja muihin valmennuspäällikön toimeen liittyviin tapahtumiin.

Miesten liigajoukkueen toiminnanjohtaja Petri Kauko (Kokoaikainen)

Toiminnanjohtajan tehtäviä ovat Happeen miesten liigajoukkueen toiminnan koordinointi, organisointi, kehittäminen, myynti ja markkinointi. Toiminnanjohtaja raportoi seuran hallitukselle toiminnanjohtajan toimeen liittyvistä tehtävistä sekä strategian tavoitteiden toteutumisesta. Hänen lähin esimiehensä on seuran puheenjohtaja. Hän vastaa myös liigajoukkueen myynti- ja markkinointitiimin johtamisesta. Toiminnanjohtaja pitää yhteyttä myös liigajoukkueen sisäisiin kuin ulkopuolisiin tahoihin; yhteistyökumppaneihin, hallitukseen, salibandyliittoon, asiakkaisiin, viranomaisiin ja muihin jotka kuuluvat toimintaympäristöön.


   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat