Happee Miehet, Salibandyliiga Miehet

TPS - Happee   3 - 2

Kupittaan palloiluhalli

Happeelle tappio Kupittaalla - sarja tasan 1-1

Happeen ja TPS:n kesken pelattavan Salibandyliigan puolivälieräsarjan toinen ottelu urakoitiin maanantai-iltana Turussa.

Kotijoukkue TPS tuli ottelun alkuun hyvin latautuneena ja oli pelin ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana selvästi hirviä sähäkämpi kentällä. Terävä alku näkyi myös tulostaululla, sillä TPS karkasi alussa 2-0 johtoon Janne Nurmisen ja Jaakko Hautamäen osumilla. Erän loppupuolella Happeekin heräsi mukaan otteluun Petri Kaukon maalin edestä ohjaaman kavennusmaalin myötä.

Toinen erä ei juurikaan tapahtumia tarjonnut. TPS rakensi omia hyökkäyksiään maltilla, kun taas hirvien ratkaisut olivat ajoittain hätäisiä eikä vaarallisille maalipaikoille kyetty murtautumaan. Erän ainoasta maalista vastasi turkulaisten Ville-Martti Laine, joka lapioi vastahyökkäyksen jälkeisen irtopallon verkkoon Happee-maalin edustalta.

Kolmanteen erään Happee sekoitti ketjukoostumuksiaan ja pyrki siten aktivoimaan pelaamistaan. Erä eteni tasaisissa merkeissä aina puoliväliinsä saakka, kunnes Yannick Jauninin ottaman kaksiminuuttisen aikana Peter Kotilainen toi Happeen ylivoimalla maalin päähän. Ottelun lopussa Happee pääsi vielä uudestaan ylivoimalle, mutta tasoitusta ei tällä kertaa saatu aikaan muutamista hyvistä paikoista huolimatta. Näin TPS tasoitti ottelusarjan tilanteeseen 1-1 voittamalla ottelun lukemin 3-2.

Hirvien Petri Kauko harmitteli lehdistötilaisuudessa joukkueen esitystä

-Todella laiskoja olimme tänään. Vastustaja pääsi mukavuusalueelleen ja sai pelata juuri kuten halusi. Tällä kertaa saatiin mitä ansaittiin, Kauko pyöritteli.

Happee ei päävalmentaja Mikko Lehdon mukaan saanut omaa peliään käyntiin oikein missään vaiheessa.

-Peliin lähtö oli meiltä huono ja vasta ensimmäisen erän lopussa saatiin hieman juonesta kiinni. Ei kyetty playoff-salibandyyn, vaan pallollinen tekeminen meni laidoilla pyörimiseksi. Torstaina jatketaan ja lupaan, että silloin kentällä nähdään täysin erinäköinen hirvilauma, Lehto päätti.

Ottelusarja jatkuu torstaina hirviteatterissa klo 18.30. Tervetuloa kannustamaan Happeeta kohti toista otteluvoittoa!