Happee Miehet, Salibandyliiga Miehet

Nokian KrP - Happee   5 - 2

Rahola Areena

Rahola yhä kantona hirvien kaskessa - neljäs peli maanantaina Jyväskylässä

Happee kohtasi sunnuntaina vieraissa Nokian KrP:n välieräsarjan kolmannessa ottelussa.

Ottelun ensimmäinen erä oli vauhdikasta peliä ja tilanteita syntyi molemmissa päädyissä. Hirvilauma aloitti maalinteon ylivoimalla, kun Veli-Matti Hynynen tälläsi pallon ylänurkkaan Peter Kotilaisen syötöstä. Erän puolivälin jälkeen Valtteri Viitakoski punnersi kotijoukkueen tasoihin, ja vain hetkeä myöhemmin Mikko Laakso laukoi KrP:n tarkasti johtoon.

Toiseen erään Happee terävöitti hieman pelaamistaan ja sai aavistuksen paremman otteen kenttätapahtumista. Ajassa 31:08 Asko Huisman tasoitti ottelun Peter Kotilaisen erinomaisesta tarjoilusta. Maalipaikkoja erässä oli useampaankin osumaan, mutta Huismanin onnistuminen jäi lopulta ainoaksi.

Illan ratkaisu nähtiin heti kolmannen erän alussa. Happee sortui jäähyilyyn ja nokialaiset hyödynsivät tilaisuutensa karaten nopeasti kahden maalin johtoon erikoistilanneosumilla. Muutama minuutti myöhemmin Emil Eklund laukoi vastahyökkäyksestä kotijoukkueelle jo kolmen maalin etumatkan. Pelin viimeisen kymmenminuuttisen hirvilauma painosti hurjasti, mutta hyvistäkään paikoista palloa ei tällä kertaa maaliin saatu. Näin Nokian KrP nappasi toisen otteluvoittonsa lukemin 5-2.

Happeen Peter Kotilainen syötti ottelussa kaksi osumaa ja Miro Tuomalalle kirjattiin 23 torjuntaa. Kotijoukkueen tehokkain oli kahdesti maalannut Valtteri Viitakoski.

Hirvikäskijä Mikko Lehto harmitteli, että Happeen esitys jäi jälleen kerran Raholassa vähän vajaaksi.

- Meidän pallollinen peli ei ollut sitä mitä täältä lähdettiin hakemaan. Pelin ratkaisuksi muodostuivat lopulta erikoistilanteet, kun kolmannen erän alussa olimme tilanteissa askeleen perässä ja jouduimme siinä rikkomaan. Onneksi seuraava matsi pelataan heti maanantaina, Lehto mietti.

Hirvilauma ei sunnuntaina Tampereella yltänyt parhaimpaansa ja etenkin juuri pallollinen peli oli harmillisen tehotonta. Maanantain ottelussa Happeen on pallon kanssa pelatessaan kyettävä haastamaan KrP:n viisikkoa huomattavasti enemmän.

Tuleva ottelu on joukkueille jo kolmas neljän päivän sisään. Happeen hyökkääjä Juuso Heikkiselle kiivas pelitahti tuntuu sopivan.

- Illan ottelu ei tule yhtään liian nopeasti, vaan päinvastoin on mukava päästä tositoimiin uudestaan heti tänään. Sarja on 2-1 vastustajalle, joten taas on lyötävä parasta pöytään, Heikkinen miettii.

Neljäs välierä käynnistyy hirviteatterissa maanantaina klo 18.30. Hankki lippusi ennakkoon ZUPticketistä!