D1 Pronssille Maajoukkuetien Winter Cupissa
Julkaistu: 27.01.2019 00.00

D1 Pronssille Maajoukkuetien Winter Cupissa

26. Tammikuuta 2019

Eerikkilän viimeinen leiripäivä sujui eilisen välierätappion tutkimisella videopalaverissa aamulla ja pronssiottelulla iltapäivällä.

Pojat olivat kaivaneet todellisen taisteluilmeen peliin,pronssi kiinnosti kovasti. Videopalaverin teemat olivat menneet ilahduttavan hyvin perille. United-joukkue pöllytettiin selvästi 9-5 lukemin. Lopussa hieman ote ymmärrettävästi kirposi ja kaveri sai niistä muutaman maalin. Usko omaan tekemiseen palautui todella hyvin reissun parhaalla esityksellä.

Ensi viikolla sitten valmistaudutaan viikonlopun eliittisarjan peleihin Ulvilassa.


25. Tammikuuta 2019

Toinen leiripäivä Eerikkilässä on takana. Aamun testien jälkeen pelattiin kaksi peliä ja pidettiin videopalaverit.

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli SB Vaasa. Oli mahdollisuus ennalta heikompaa vastusta vastaan kokeilla vähän vieraampia pelipaikkoja. Pelissä rytkittiin 15-3 voitto ennen varsinaisen peliajan loppua. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla.

Välieräpelissä kohdattiin SPV. Pelistä muodostui erittäin tiukka trilleri. Jouduimme ajoittain jäähyongelmiin vastustajan liukkaan liikkeen vuoksi. Vastustaja myös puolusti erittäin kurinalaisesti ja peitti uhrautuvasti meidän vedot pois. Toki mekin kaikkemme annettiin mutta niin vain SPV passitti meidät pronssiotteluun luvuin 2-1. Tappion nieleskelyyn menee tämä ilta monella. Onnittelut finaalipaikasta kuitenkin entiselle pidetylle joukkuetoverille Vertti Huttuselle.

Urheiluun kuuluvat niin riemut kuin pettymykset. Molempia kokemuksia on hyvä saada.

Huomenna on kumminkin uusi päivä ja pronssiotteluun ladataan tälle reissulle vielä kerran Hirvirytke päälle.

24. Tammikuuta 2019

Hieman nikotellen alkaneen vuoden ensimmäisen turnauksen jälkeen oli hieman arvoitus miten peli lähtee kulkemaan bussimatkan jälkeen.

Joukkue oli koonnut itsensä loistavasti ja ensimmäisessä pelissä United 4 joukkue voitettiin kelvollisella esityksellä 7-4. Parasta oli ettei jännitetty eikä oltu jääty miettimään edellisten pelien vaisuja otteita.

Toinen peli oli hyvin kaksijakoinen vahvaa Welhonippua vastaan. Alussa oltiin hieman jaloissa mutta onnekkaidenkin vaiheiden jälkeen toinen erä oli parasta hirvirytkettä aikoihin jossa saimme 4-1 johdon. Viimeisessä erässä otimme mallia edarista ja Welhot kiri tasoihin. Uusi sukupolvi ei kuitenkaan taipunut vaan väännettiin 5-4 voitto todellisessa trillerissä.

”Joskus ei tarvitse olla edes hyvä kunhan on parempi paikalla olijoista”, on joku jyväskyläläisillekin tuttu valmentaja joskus tokaissut.

Asetelmat ovat erinomaiset huomiseen pelipäivään jolloin vastaan astuu klo 14 SB Vaasa.

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ