Happee jatkoon Suomen Cupissa
Julkaistu: 03.11.2018 00.00

Happee eteni jatkoon TEHO Sport Suomen Cupissa.

Happee kohtasi perjantaina Porin Karhut vieraskentällä "tuplapanos"-pelissä. Salibandyliigan runkosarjan lisäksi pelissä oli panoksena voittajalle jatkopaikka miesten TEHO Sport Suomen Cupissa.

Happee nappasi arvokkaat kolme liigapistettä ja TEHO Sport Suomen Cupin jatkopaikan kaataessaan Karhut selvin numeroin 6-11. Heti ottelun alussa Happee karkasi kymmenessä minuutissa viiden maalin johtoon, jonka jälkeen aikalisän herättämät isännät pystyivät parhaimmillaan rimpuilemaan kahden maalin päähän. Ottelun lopullinen ratkaisu tapahtui toisessa erässä, kun Happee pystyi hyödyntämään 5min ylivoiman tehokkaasti ja karkaamaan 3-8 johtoon. Happeen pelaajista tehokkaimpina onnistuivat Kotilaisten veljessarja: Peter 3+1, Panu 2+1 ja Paul 1+1. Muista Happeen maaleista vastasivat Vili Liponen, Petri Kauko, Tommi Taimisto ja Mika Kohonen. Maalissa pelannut Miro Tuomala onnistui vakuuttavasti 20 torjunnalla.

Voiton myötä Happee jatkaa TEHO Sport Suomen Cupissa seuraavalle kierroksella (6.kierros), jossa on mukana enää 16 joukkuetta. Seuraava Cupin runkopelipäivä on 18.11.2018 ja mahdollinen välierien runkopelipäivä on 22.12.2018.

Seuraavan kerran salibandyliigassa Happee pelaa ensi viikon perjantaina Espoossa Indiansin vieraana ja heti lauantaina kotona Hirviteatteriin vieraaksi saapuu Steelers Hämeenlinnasta.