Hirviveturi käynnistyi hitaasti
Julkaistu: 09.11.2017 00.00

Viime viikonloppuna pelattiin aluesarjan turnausta Ylöjärvellä. Ensimmäiseen peliin vastustajaksi saatiin tuttu Nokian KrP. Aiemmat kohtaamiset ovat yleensä päätyneet meidän voittoomme, vaikka joka kerta nokialaiset ovat antaneet hyvän vastuksen. Tällä kertaa kävi toisin. Nokialaiset veivät pelin 1 - 4. Hallitsimme peliä, mutta nokialaiset nopeat vastaiskut upposivat meidän maaliin ja heidän maaliinsa ei vain pallot löytäneet.

Toisessa pelissä vastustajana oli Classic white. Pelissä riitti jännitystä loppuun asti. Viimeiseen erään lähdettiin 10 - 5 tilanteesta, olimme 5 maalia vastustajaa jäljessä. Pikkuhirvet pistivät viimeiseen erään kunnon rytkeen päälle, ja lopputulos oli 10 - 10. Kahden ja puolen viimeisen minuutin aikana emme saaneet enää voittomaalia tehtyä. Maalia kohti lähteneiden vetojen perusteella tuloksen pitäisi olla hieman toinen, seuraaviin peleihin pitäisi löytyä myös tarkkuutta osua niiden punaisten tolppien väliin.