Valkoinen joukkue revanssihengessä Poriin
Julkaistu: 17.01.2018 00.00

Valkoinen joukkue revanssihengessä Poriin

C2- poikien Happee Valkoinen jatkaa kovaa Tammikuun otteluruuhkaansa tulevana sunnuntaina 21.1. kun karavaani suuntaa Porin maaperälle. Tai tarkemmin ottaen Ulvilaan mutta taitaa olla ihan potidi-potada kummin asian ilmaisee. Jos joku paikallinen asiasta loukkaantuu, voi allekirjoittaneelle lähettää vihapostia. Mieluiten suomeksi, ei poriksi. Pelipäivän pelipaikkana toimii FBT Karhujen official kotiareena Karhu-Areena, joten puitteet on kyllä näköjään kunnossa.

Tässä vaiheessa voinemme antaa standing ovationin sarjavastaavan suuntaan, meidän ensimmäinen pelimme on nimittäin klo 10.00 :D Ihan älyttömän fiksua pistää kauimpaa tulevat joukkueet pelaamaan ekana, kun O2 pelaa myös oman pelinsä heti meidän jälkeen.Toki olihan se melkein arvattavissa, että kun Länsirannikon joukkueet "ovat joutuneet" vierailemaan JO kahdesti Vaajakoskella tällä kaudella, niin kyllähän se täytyy tasata...

Edellisenä viikonloppunahan juuri Vaajakoskella miteltiin ja päivä oli meidän osalta taas hyvin kaksijakoinen, kun ensin nukuttiin aamupeli O2 vastaan ja pyristeltiin juuri ja juuri 3-3 tasuri, mutta iltapäivän peliin oli työhaalarit ja tiikerinsilmät kaivettu sitten jostain esiin ja lohkon voittajasuosikki YPA sai tyytyä hirvien vieraana 2-2 tasapeliin. Eikä se voittokaan kaukana ollut! Nyt tavoitteena olisikin seuraavin peleihin saada nimenomaan vain ja ainoastaan tuo YPA- matsin asenne niin silloin meillä on mahdollisuudet taistella voitoista myös Ulvilassa.

Sarjan statsit voit tarkastella ennen sunnuntain pelejä Tulospalvelusta (pistepörssit päivittyy aika viiveellä ;D)

Tulevana sunnuntainahan vastaan asettuu tutut vastukset viime Uudenkaupungin vierailulta eli Karhut Blue ja NTK Nakkila. Tuo reissu ei ollut meidän historian riemukkaimpia eikä pelattu muuten sillä matkalla yhtään hyvää erää saatikka ottelua, ja näin ollen molemmat pelit kääntyivät silloin tappiollisiksi. Nyt joukkueiden pelistä tiedetään kuitenkin aika paljon joten valmistautuminen peleihin on myös paljon helpompaa. NTK Nakkila oli taktisesti yllättävän hyvä joukkue joka osasi rakentaa peliä hyvin ja heillä oli hyvin peittävä maalivahti myös. Karhut sen sijaan on vähän isompi mysteeri taas, kun ei tiedä ketä heiltä on pelaamassa, todennäköisesti taas 2-3 pelaajaa on mukana SM- porukasta ja pari C- tyttöjen pelaajaa, ja vähän sieltä ja vähän tuolta; lopputuloksena reilu pari kenttää hvyin karhumaisia eli taitavia ja fyysisiä yksilöitä, jotka omaavat hyvät hyökkäyspelitaidot.

Kovia vääntöjä on siis luvassa eikä viimeisimmän aamupelin kaltaiseen koomailuun ole varaa yhtään, se huomattiin myös viimeksi Nakkilaa vastaan kun porkkanapaidat hoiti pelin puhtaasti avauseränsä ansiosta jossa heille kolme maalia annettiin. Nyt täytyy saada oma peli kuosiin heti aloitusvihellyksestä lähtien!

Valmennuksella on kuitenkin kova luotto, että joukkue on viritetty nyt taas voittotilaan! Vaikka joukkue ei ole maaleilla varsinaisesti mässäillyt viime otteluissa, onnistumisia on tullut laajalla rintamalla: "Junnuosastolta" eli 04- rykmentistämme #32 Heinonen, #40 Jormakka ja #52 Ronkainen ovat olleet koko alkukauden tehokkaalla päällä ja "senioriosastokin" on onnistunut kiitettävällä teholla joukkueen piste kärki #87 Koton, pirteästi esiintyneen #47 Yläsen ja viimeksi Länsirannikolla joukkueen tehokkaimpana häärineen #48 Eväsojan johdolla. Puolustuksestakin kapteeni #91 Koppelomäki on innostunut jo useamman kerran verkonheilutuksesta.

Kuka/ketkä onnistuu puolestaan sunnuntaina? Ja ketkä sitten vaihtoehtoisesti dominoi? Sunnuntaina ennen kuin Keskisuomalainen kerkeää postilaatikkoosi kolahtaa (tai no, Postin nykyinen toimitustahti ei ole edes kelpo vertailukohde), on bussilaistillinen salibandynpelaajia startannut jo Jyväskylästä kohti Ulvilan Panda- Taloa. Pitkä bussimatka on edessä, mutta onneksi #91 lupasi tuoda allekirjoittaneelle matkalukemista. Koitetaan päivän aikana jotain Instagramiin päivitellä, jos nettiyhteys on vuonna 2018 tuonne saapunut.

Sunnuntaina sitten kunnon #rytke päälle! Ja nykypäivän trendejä mukaillen sanotaan:

"Ei muuta kun swaipataan oikeelle niin kyllä se siitä lähtee"

(Tietäjät tietää. Eikä nyt tietenkään jokaista swaipata oikeelle, mut suurin osa kuitenki ;))

- JK -

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ