Kilpasarja jatkuu kotiturnauksella
Julkaistu: 10.01.2018 00.00

Kilpasarja jatkuu kotiturnauksella

Happeen C2- poikien kilpajoukkue Happee Valkoinen aloittaa pelinsä vuoden 2018 osalta kotiturnauksella, kun Ylialueellisen Kilpasarjan B- lohkon kolmas pelipäivä mitellään kotoisissa merkeissä Vaajakosken liikuntahallilla tulevana sunnuntaina 14.1.2018. Tässä muuten tehdään oman kokemuksemme mukaan jo melkoista historiaa; nimittäin Länsirannikon joukkueet pääsevät ihastelemaan kauniin Keski-Suomen maisemia JO TOISTA KERTAA tällä kaudella! Yleensähän siis on totuttu siihen, että Jyväskylästä on ihan hyvä pari-kolme kertaa lähteä katsastamaan läntisen Suomen pelimestoja, mutta sieltä päin onkin jotenkin mysteerisesti ollut liian pitkä matka tänne ja Karhut sun muut täkäläiset eivät Tamperetta pidemmälle ole koskaan alueellisissa sarjoissa tulleet. Kiitos ja hatunnosto tästä meidän aluevastaavalle! :) Toki sitten seuraavat pelit 21.1. potkaisee tästä hyvästä meitä takaisin oikein kunnolla, mutta palataan siihen sitten myöhempänä...

Tulevan sunnuntain Kotikenttäedusta meitä ei kuitenkaan liioin päästetä nauttimaan, sillä vastaamme saamme ensin aamupelissä rakkaan paikallisvastujamme O2 Jyväskylän ja päivän päätöspelissä kohtaamme seuraavaksi lähimpää tulevan YPA:n. Tämä ei toki meitä yhtään haittaa, näitä molempia vastustajia vastaan meillä on aina sellainen omanlaisensa huippulataus! O2:sta vastaan saadaan kokea sitä kuuluisaa paikallispelin hurmaa ja YPA:a vastaan on muuten vaan hauska pelata. Eiku. No joo.

Kilpasarjahan avattiin juurikin näitä samaisia porukoita vastaan viime vuoden puolella ja niin ikään silloinkin Vaajakoskella. Silloinhan päivä oli aavistuksen kaksijakoinen kun O2 kaatui 7-2 mutta YPA tarjoili pöllytyksen lukemin 0-7... Siitä on kuitenkin opittu ja Happee on vuoden alussa taas entistä viisaampi ja vahvempi! Peliviikolla hiottiin taas omaa peliä kuntoon harkkapelin muodossa, kun keskiviikkona kaatui "vierasottelussa" MuurY D1 lukemin 3-4. Joukkue osoitti kamppailussa selkärankaa nousemalla päätöserässä takaa- ajo asemasta maalin voittoon!

O2 Jyväskylää vastaan ollaan väännetty viime vuosina varmaan useamman kymmentä kertaa, joten kovin vieras vastus ei amppariparvi meille ole. Ennakkoon kaverin terävin syömähammas on heidän ykköskenttänsä ex- hirvipaita #15 Juuso Laitisen johdolla. Toki alemmistakin kentistä amppareilla löytyy kovia pelimiehiä ja ainakin #33 Luca Asikainen kannattaa pistää merkille.

YPA:n rosteri sen sijaan tulee olemaan taas pieni mysteeri, riippuen ovatko seuran lahjakkaat D1- joukkueen pelaajat mukana. Jo eivät, on YPA liikkeellä todella kapealla rosterilla, josta kyllä taitoa ja kokoa löytyy. Mainittakoon ainakin ennen PirPin 02- ikäluokkaa edustanut #99 Aleksi Metsänen unohtamatta iki- ypalaista #4 Mark Perlasta. Fyysinen vääntö lienee ainakin taas tiedossa!

Koska sunnuntaina kyseessä on meidän kotiturnaus ovat ottelumme klo 10 (O2) ja klo 16 (YPA). Päivän koko otteluohjelman sekä sarjan tilastoja (viime pelien pörssit ei ole edelleenkään päivittyneet...) voit tarkastella Salibandy.fi Tulospalvelusta.

Sunnuntaina siis kaikki paikkakunnalla olevat Vaajakoskelle nauttimaan salibandyn huumasta (ja tukemaan myös joukkueemme toimintaa käyttämällä kioskipalveluitamme ;)), kannustetaan yhdessä hirvipaidat täyteen pistesaaliiseen!

#rytkettä

- JK -

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ