Pelivuosi 2017 pakettiin Lännen reissulla
Julkaistu: 12.12.2017 00.00

Pelivuosi 2017 pakettiin Lännen reissulla

Happeen C2- poikien Kilpajoukkue Happee Valkoinen päättää pelinsä vuoden 2017 osalta tulevana sunnuntaina 17.12.2017 kun aamulla bussimme ottaa suunnan kohti länttä. Ihan Ruotsiin asti ei valitettavasti tällä erää lähdetä, vaan kohteena on Uusikapunki ja Pohitullin koulu, missä mitellään Ylialueellisen Kilpasarjan toinen pelipäivä. Jos viimeksi saatiin vastaan Vaajakoskella tutut ja turvalliset O2 ja YPA, nyt otetaan askel kohti tuntematonta, kun meille vieraalla maalla vastaan asettuvat niinikään vieraat vastustajat NTK Nakkila sekä FBT Karhut Blue. Tai helpommin sanottuna, kuten eräs joukkueemme pelaaja asian totesi, vastassamme on "Nakit ja Karhut".

Edellisistä peleistä on meillä jo hyvä tovi kulunut, joten peleihin valmistavan harjoitusviikon aluksi kohdattiin reenipelissä Happee D1. Hieman pelissä näkyi, että pelituntuma oli aavistuksen hukassa, mutta esitys antoi pieniä lupauksiakin siitä, että joukkue on valmis sunnuntaina taistelemaan täysistä sarjapisteistä. Parannettavaakin toki jäi melko rutkasti, mutta sitä vartenhan tässä vielä loppuviikko harjoitellaan :)

Tulevista vastuksistamme ei ole ihan liikaa tietoa irronnut. NTK Nakkilasta tiedämme sen verran, että pelaavat oransseilla paidoilla ja että... Niin, siinä kaikki. Pelaajista joukkueen kapteeni #5 Roope Vettenterä oli avauspeleissä hyvällä pelipäällä tehoin 2+2 ja puolestaan -05 syntynyt lahjakkuus #17 Jussi-Pekka Raitanen iski peräti neljä joukkueen kymmenestä maalista avauspelipäivänä. Muuten on tämä porukka melkoinen mysteeri.

Eikä nyt hirveän paljoa selkeämpää kuvaa saatu Karhuista. Koska Karhujen edustusjoukkue pelaa edellisenä päivänä oman pelinsä SM-sarjassa, ei tarvinne pelätä, että ainakaan koko SM-Karhujen rosteria vastaan tulee, mutta esimerkiksi viime peleissä nähtiin Karhut Bluen kapteenin nauhaa kantamassa monesti Karhujen 03- edustuksessakin nähty #88 Nico Lehtonen. Muuten Karhut Bluen rosteri tuleekin sitten joka pelipäivä olemaan pieni yllätys, mukana lienee muutama C- tyttöjen pelaaja ja joitakin pelureita 04- Karhuista. Näistä kaikista aineksista saavat porilaiset kyllä joka pelipäivälle vähintäänkin mielenkiintoisen sopan kyhättyä (heh, KYHÄttyä. Karhu- vitsi, tietäjät tietää ;)).

Lähtötilanteen voit katsoa tilastojen muodossa tästä.

Se on varmaa, että molemmat vastustajat tulevat pelaamaan Länsirannikon joukkueille tuttua fyysistä ja vauhdikasta salibandya (tai sählyä päivästä riippuen) ja Happeen tulee olla alusta asti todella hereillä, jos meinataan, että Uudestakaupungista lähtee pisteet mukaan. Mutta siihen me ollaan valmiita!

Tässä vielä aina kutkuttavat pelipäivän tärpit:

#81 iski tehot 1+1 Happee D1 vastaan. Jatkuuko pisteputki?

Puhuuko el kapitán #91 hurja viivatykki jälleen kerran?

Käskeekö #51 jälleen valmentajan olemaan hiljaa?

Dominoiko #47 kentällä samalla lailla kuin dominoin Yo-Yo testissä (iha ok 2340m)

Kuka on päivän pörssikuningas?

Kuka valtaa bussin takapenkin?

Mitä mulla on eväänä?

Sunnuntaina siis #länsirannikkorytkettä luvassa, seuratkaahan Instagramin puolella happee_c2 niin pysytte pelipäivän tunnelmissa mukana!

- JK -

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ