Pelikaaniparvi liitelee Vaajakoskelle
Julkaistu: 02.03.2018 00.00

Pelikaaniparvi liitelee Vaajakoskelle

Vähiin käy ennen kuin loppuu, nimittäin C2- poikien valtakunnallisen SM-sarjan runkosarja. Sitä on nimittäin jäljellä enää kaksi ottelua Happeen osalta, ja molemmat mitellään Vaajakosken tulikuumassa hornankattilassa, johon tiettävästi vierasjoukkueilla on aina ollut vaikea tulla (myös senkin takia, että parkkipaikat on aina hakusessa). Toivotamme kuitenkin tulevan vastustajamme Lahden Pelicansin lämpimästi tervetulleeksi Vaajakoskelle. Paitsi poislukien sen mieshenkilön joukkueen "kannustusjoukoista", joka Hatsina-Pelicans ottelun päätyttyä päätti nuorentua 7- vuotiaan tasolle ja ruveta huutelemaan törkeyksiä pelaajille; sinä arvon herra voit pysyä Lahdessa kun et kerran käyttäytyä osaa :)

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessahan Pelicans SB oli kotonaan vahvempi lukemin 6-3, joten Happee lähtee otteluun revanssin haussa, Pelicans nimittäin Classicin ohella ainut joukkue lohkostamme, jota emme ole tällä kaudella pystyneet vielä voittamaan.

Molemmat sunnuntain joukkueet ovat hyvässä kevätliidossa ja kiinni sarjan Play off- paikoissa, kun pari ottelua on molemmilla jäljellä. Pelicans itseasiassa päättää runkosarjansa tähän viikonloppuun, sillä se kohtaa ensin lauantaina kotikentällään Tiikerit. Happee pelasi viime viikonloppuna hyvän pelin kokonaisuudessaan Classica vastaan, joten lähtökohdat otteluun ovat todella herkulliset puolin ja toisin.

Sarjan tilastot ennen viikonlopun pelejä voit katsella tästä. Jos haluat tarkempia pelaajatilastoja nähdä koko kaudelta, tsekkaa myös tämä.

Pelicans SB on ollut todella mielenkiintoinen joukkue tämän kauden SM-sarjassa, sillä parhaimmillaan joukkue on voittanut muun muassa SC Classicin, mutta vastapainona joukkue on pelannut myös todellisia pannukakkuja sarjan heikompia joukkuieta vastaan. Turkoosipaitojen ykköskenttä on ollut eittämättä sarjan kovimpia tällä sesongilla. Pelipaikat ovat hieman vaihdelleet ketjun sisällä, mutta keskiarvona stereotyyppisesti #49 Jere Sulander (19+10=29) on viilettänyt jommalla kummalla laidalla suoraviivaisesti kohti maalia ja painanut hirmuisilla rannelaukauksilla palloja verkon perukoille, sentterinä peliä on rakentanut jo iät ajat Lahden 03- ikäluokan yhtenä kirkkaimpana timanttina häärinyt #23 Ricko Kokko (18+14=32) ja puolustuksesta käsin peliä on johtanut isokokoinen ja taitava #89 Vili Läspä (9+17=26). Sunnuntaina voimme myös valmistautua siihen, että Lahden kovin 03- lahjakkuus #14 Tiitus Salokangas (16+11=27) viilettää Vaajakoskella, koska hänen ykkösjoukkueellaan Pelicans C1:llä ei ole tuolloin pelejä. Rightin puolelta ampuva Salokangas on ollut yksittäisissä peleissä joukkueensa tehokkain pelaaja tällä kaudella, vaikka on pelannut peräti kuusi peliä vähemmän kuin muut joukkueesta; sen tason pelimiehestä siis on kyse! Pelicansin maalivahtikaksikko #27 Niko Honkatukia - #80 Aku Sirola on myös esiintynyt erinomaisesti kuluneella kaudella.

Ottelun Seuraa häntä- pelaajat:

#18 Ville Rossi, Happee

Joukkueemme toinen 04- kaartin edustaja Ville on ottanut kauden aikana isoja harppauksia kehityksessä ja onkin viime otteluissa viilettänyt jo joukkueen ykköspakkiparissa Joken kanssa. Ville on puolustuspäässä hoitanut tonttinsa moitteetta pitämällä vastustajien starapelaajia pimennossa ja pystynyt myös avaamaan peliä virheittä ylöspäin. Maalisarake ei ole vielä karttunut, sen sijaan syöttöpisteitä olisi parikin kertaa pitänyt ErViä vastaan karttua, mutta joku supliikkimies on aina kerennyt ne tehot ensin itselleen puhua (eikä nyt puhuta edes Vilhosta! Varmaan.). Mutta ken tietää, yllättääkö Ville sunnuntaina paikallaolijat ja rankaisee Pelikaaneja?

#49 Jere Sulander, Pelicans SB

Pelicansin yksi tehokkaimmista pelaajista tällä kaudella on ollut laitahyökkääjä Sulander, siitäkin huolimatta, että hän on pelannut salibandya vasta parin kauden ajan! Hän on siis noussut raketin lailla SUomen sählykansan tietoisuuteen ja kuuluu myös FBA:n ja Maajoukkuetien United- kärkijoukkueiden pelaajiin.Pelaajana Sulander on todella suoraviivainen, ja pyrkii pallon kanssa aina suoraan khti maalia. Myös pallottomana hän hakee fiksusti paikkaa ja karvauksessa on vastustajan näkökulmasta ärsyttävän hyvä ja aktiivinen. Sulander ei ehkä ole käsistään joukkueensa parhaita pelaajia, mutta omaa hyvän fysiikan ja vielä paremman asenteen, joilla hän tekee kyllä itsestään sarjan parhaita pelaajia!


Matsia voit Vaajakosken lehtereiden lisäksi totuttuun tapaan seurata myös Tulospalvelun kautta ja live- streamiä pukkaa taas YouTube- kanavan kautta.

Googlen trendaavista nostetaan esiin vielä seuraavat pelipäivän tärpit:

Kuinka lennokkaina #5, #25 ja #29 palaavat rippileiriltä?

Miten painifiiliksellä #21 on viikon Seinäjoen vierailun jälkeen?

Onko #98 sisäistänyt joukkueen sotasuunnitelmat vai onko keksinyt peräti itse omat?

Ovatko #88 ja #90 taas terävinä videopalaverissa?

Painaako #16 taas rystychipin?

Viime lauantaina #7 mätti seitsemän (5+2) psiteen potin; joko mennään kaksinumeroisiin?

Sunnuntaina siis takuuvarmaa sählyviihdettä tarjolla, tulehan siis paikan päälle kannustamaan hirvet voittoon! Ilmainen sisäänpääsy, paikalla myös kioski ja ottelun alkamisaika klo 13.00; ei siis ainuttakaan syytä olla saapumatta paikan päälle seuraamaan valtakunnan korkeimman tason juniorisalibandya Jyväskylän urheilun Mekkaan eli Vaajakoskelle!

#pelikaanirytkettä

- JK -

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ