Julkaistu: 23.06.2017 00.00

Joukkueen toimintaperiaatteet (säännöt)

1. Harjoituksiin ilmoittaudutaan ajoissa (edellisenä päivänä). Ilmoita syy jos et pääse tai joudut perumaan osallistumisen.

2. Peleihin ilmoittaudutaan ajoissa: harkkapeleihin kaksi päivää ennen ja sarjapeleihin viikko ennen. Ilmoita syy jos et pääse ja laita viesti valmentajalle jos joudut perumaan osallistumisen viime tingassa.

3. Harjoituksissa keskitytään harjoittelemaan (alkulämmittelystä asti).

- Harjoituksiin tullaan ajoissa, jotta ollaan valmiina oikeissa varusteissa kun harkat alkaa. Kännykkä kassiin ja se pysyy siellä koko harjoituksen ajan.

- Harjoitusten aikana ja välissä ei häslätä eikä vedellä (kun pilli soi vetely lakkaa)

- Kuunnellaan ohjeita eikä häiritä toisia.

- Jos ei ole motivaatiota harjoitella niin jätetään harjoitukset väliin.

4. Yhteisissä tapahtumissa ei kiroilla.

5. Kunnioitetaan tuomareita, kanssakilpailijoita ja ennen kaikkea kapteenia sekä omia joukkuetovereita (tasapuolinen kohtelu)

6. Happeeta edustetaan kaikissa yhteisissä tapahtumissa sekä myös tapahtumien ulkopuolella jos pukeudutaan seuran väreihin (mm ABSilla käyttäytyminen).

7. Pelireissuilla ja turnauksissa ei syödä herkkuja kuin vasta pelien jälkeen erillisluvalla. Ei energiajuomia, päihteitä, nuuskaa eikä muita tupakkatuotteita.

8. Harjoituksissa ja peleissä harjoitellaan ja pelataan aina hyvällä asenteella, alkuveryttelystä lähtien.

9. Nollatoleranssi hölmöilylle

Sääntöjen rikkomisesta fysiikkarankaistus. Jos varoitukset ja rangaistukset ei riittäviä niin pelaaja voidaan poistaa harjoituksista (tarvittaessa voidaan määrätä harjoittelukielto).


Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ